Långledigt- Välj ett kort

Lite extra ledighet…. Med några dagars andrum i min egen energi, där jag bestämmer takten på livet. Där jag avgör vad i mitt liv som ska få uppmärksamhet för stunden. Funderingar? Känslor? Hemmet? Relationer? Kropp & själ? Det är så skönt att bara ha sitt eget att tänka på. Att bara vara i det som är mitt. Det jag själv väljer att fylla mitt liv med för stunden. Att få chans att vara helt hållet närvarande i mitt eget liv. Med några dagars andrum följer jag mig själv och det jag har lust med för stunden. Det är det bästa. Det absolut bästa 💖🥰😇.

Hade inget annat att skriva idag. Håll till godo med 2 foto från min balkong 😬😄! Välkommen åter nästa fredag och Tack för idag😇🥰🙏!

Balkongblomma

BalkongBuddha ☺

VÄLJ ETT KORT

Välj den bild/siffra mellan 1-3 som du dras till, skrolla ner och läs dagens budskap. Du kan även välja att tänka på en fråga som rör något område av ditt liv. När du läser budskapet känner du också vad i texten du dras till och kan därmed få nån insikt/aha-upplevelse.

Det kan också vara så att du dras till olika kort, då är det något i varje budskap som vill ha din uppmärksamhet. Kanske det är så att du just nu har lite på gång inom olika områden av ditt liv också.

Ibland kan insikten komma i efterhand, även om du inte relaterar till budskapet precis när du läser det.

Dagens budskap kan ha energier med sig från både närmast föregående dagar och efterföljande, beroende på vad som pågår i ditt liv/inom dig just nu. Och kom ihåg, inget är hugget i sten, tack vare människans fria vilja. Vi kan ta till oss, förneka, få insikt, slå ifrån oss och erkänna om vartannat. Budskapet är en rådgivning/vägledning. Tack för idag 🙏💖!

Kort nr 1: Du längtar efter något nytt i ditt liv. Du kanske har sett att andra förverkligar något hos sig själva och du känner också en längtan efter det. När det gäller förändringar/nya riktningar behöver du se över vad du inte behöver ha med dig på “resan/äventyret” dvs. det du önskar förändra. Det handlar om att se över vad som tar energi, plats, tid osv. Precis som du gör när du ser över/packar inför en resa. Vad behöver du egentligen? Det kan handla om något du känner inuti som du fortfarande inte agerat på eller en fysisk resa. Allt handlar om att frigöra gamla energier- beteenden, relationer, inre och/eller yttre måsten osv för att ändra riktning och få nya upplevelser. Längtan efter nytt. Längtan efter förändring. Gör dig redo så du kan “komma iväg”.

Kort nr 2: Här handlar det om att kunna balansera allt som pågår i det yttre livet och/eller inuti dig. Det som pågår nu är helt enkelt saker som måste balanseras för tillfället och det kan upplevas som du inte har så mycket val just nu. Det finns liksom inga genvägar i nuläget utan det är rakt fram och igenom som gäller. Ta en sak/ett steg i taget och håll siktet på vetskapen att detta är tillfälligt. Det kan också vara så att du är på väg bort ifrån och/eller emot något/någon, så det kan handla om en inre process där tankar och känslor ska balanseras, utvärderas och tas hänsyn till. I den här fasen/processen finns det något/någon som du är väldigt tacksam för/litar på/är trygg med.

Kort nr 3: Nu handlar det om att ta emot av det som livet har att erbjuda. Att vara med människor som du känner dig trygg med utan krav och förväntningar. Det är i äkta relationer du laddar dig själv med livsenergi just nu. Om det händer positiva saker inuti och/eller i ditt vardagsliv så är det för att du är värd det och har förtjänat det. Kan du ta emot och bara vara och njuta när livet känns harmoniskt och bra? Eller har du invanda, gamla beteenden som du fortfarande “går efter” som en sanning där du nån gång lärt dig att du inte kan lita på/förtjänar? Nu är en perfekt tid att se var i tiden och av vem dessa mönster skapades och bestäm dig för att dom inte längre ska få ha dig i sitt grepp. Njut av livet! 

Kram

meenakshi

4 kommentarer

 1. Fridfullt på balkongen💕
  Tack för budskap🙋🏼‍♀️
  Ha en skön helg🍀🌸🍀☀️🍦

  • Ja, så roligt när man piffar lite ☺. Det behövs inte mycket för att det ska kännas mysigt. Tack för idag 🙏 och STOOOOOR kram 🤗💖

 2. Jag drogs mest till balkongbudda fast det var inte ett alternativ! 🙏🏼

  • 😍 Det betyder nog ändå nåt för dig. Vad betyder/känner du för Buddha-bilden?
   Tack för din kommentar 🙏💖.
   Kramar till dig 🤗

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *