Äntligen slappa- Välj ett kort

Helgen är otroligt Välkommen kan jag säga💖💫. Den senaste veckan har varit full av måste-grejer på det praktiska planet. Alldeles för många möten både på jobbet och privat. Och så dom där vanliga hemma-grejerna plus lite annat som jag varit tvungen att komma ihåg. Men nu är det slut och stopp i kalendern  ⛔. Det har gått himla bra måste jag säga, av den anledningen att jag vetat att det varit engångs-grejer. Så jag har hållit ut & fokuserat som bara den 😬😏. En sak i taget. Lite splittrad energi  & känslomässiga spänningar men ändå har jag varit balanserad ☯️. Dock har jag fått hoppa över mina “tappa tiden-grejer”, typ måla, ut i skogen & motionera exemelvis. MEN- jag överlever tack vare att inga av dom här veckans grejer är återkommande. Förutom vardagsvanliga saker då förstås 😜😬😏….

Så några speciella reflektioner blir det icke denna veckan 🙂. Kanske inte gör så mycket i och för sig, då förra veckans inlägg blev låååångt 😜😜😜. Förhoppningsvis återkommer jag om en vecka med lite mer tankar & känslor &reflektioner om livet 💖💖💖.

Äntligen slappa! Ta dagen som den kommer. Vända blad i kalendern och se hur tomt det är nästa vecka. Leva, inte bara överleva. För så har det känts denna veckan. Stort Tack för idag med önskan om en fin helg! ☀️🙏🍀💖

VÄLJ ETT KORT

Välj den bild/siffra mellan 1-3 som du dras till, skrolla ner och läs dagens budskap. Du kan även välja att tänka på en fråga som rör något område av ditt liv. När du läser budskapet känner du också vad i texten du dras till och kan därmed få nån insikt/aha-upplevelse.

Det kan också vara så att du dras till olika kort, då är det något i varje budskap som vill ha din uppmärksamhet. Kanske det är så att du just nu har lite på gång inom olika områden av ditt liv också.

Ibland kan insikten komma i efterhand, även om du inte relaterar till budskapet precis när du läser det.

Dagens budskap kan ha energier med sig från både närmast föregående dagar och efterföljande, beroende på vad som pågår i ditt liv/inom dig just nu. Och kom ihåg, inget är hugget i sten, tack vare vår fria vilja. Vi kan ta till oss, förneka, få insikt, slå ifrån oss och erkänna om vartannat. Budskapet är en rådgivning/vägledning. Tack för idag 🙏💖!

Kort nr 1: Det kan vara som att du känner på dig att något är på gång. Kanske du redan vet vad det är, exakt vilken situation det handlar om. Det är något som är nödvändigt och ändå hade varit tvunget att ta tag i förr eller senare. Det här är en möjlighet för dig att bryta nåt gammalt mönster. Det är något du behöver göra istället för att hålla inne med något. Innerst inne vet du att det är nödvändigt för att du själv ska må bättre. Det handlar om att frigöra energi av något slag, genom ord och/eller handling. Om du redan vet vad det handlar om kan du ligga steget före, förbereda dig på något sätt. Det här handlar troligtvis inte om nån stor grej utan mer en nödvändighet för din del. Dags att rensa luften och det kan ju vara jobbigt men efteråt kommer det vara otroligt skönt.

Kort nr 2: Här handlar det om att fokusera/hålla fokus. Inte låta dig distraheras av annat/andra så att du tappar bort dig själv. Håll fast vid din sanning och klarhet och vilja. Påminn dig själv om det behövs. Det är lätt att lägga energi och uppmärksamhet åt olika håll och kanter både för att man vill och kan men rätt vad det är kanske du ändå har “tappat” bort dina egna rutiner, mål osv för att du velat ge så mycket av dig själv. Ditt är lika viktigt som andras och har du svårt att prioritera dig själv, tänk hur du skulle göra emot nån annan men vänd det emot dig själv. Av nån anledning, antingen fysiskt, känslomässigt och/eller mentalt behöver du finnas för dig själv just nu lite extra för saker är på gång även om du inte kan se det än, så det är bra för dig nu att hålla din energi.

Kort nr 3: Känslomässig energi behöver frigöras. Finns det situationer/relationer som dyker upp då och då, som fortfarande påverkar dig? Det är dags att släppa taget och förlåta dig själv, antingen om du själv gjort något som du ångrar eller om du blivit sårad- det finns såklart andra alternativ. Det viktiga är att inte bli bitter. Andra människor kanske triggar dig så gamla känslor kommer upp och du reagerar som du gjorde förr. Det är dags att titta på när detta sker och vad det väcker hos dig. Kanske du fortfarande agerar utefter hur det var en annan gång automatiskt, utan att tänka på att du inte är där längre. Det är såklart också viktigt att tillåta dig själv att vara ledsen och arg men samtidigt göra en förändring så det inte blir så i framtiden. Det kan vara allt från att välja att inte umgås med nån som får dig att må dåligt, miljöombyte, säga ifrån etc. Dina känslor finns hos dig av en anledning och vill berätta nåt för dig. Lyssna och var ärlig emot dig själv.

🤗💫💖Kram 💖💫🤗

meenakshi

4 kommentarer

 1. Tack för veckans budskap🙏
  I eftermiddag ska S och jag åka på självplock av blommor en bit härifrån. Och ta med fikakorg. Hoppas att vädret fortsätter som nu☀️
  Hoppas du får en skön helg🌺

  • Tack för support idag 😜🥰. Vad mysigt, hoppas ni får ☀️. Massa kramar till dig 🤗💖. (Hälsa S)

   • Tack själv snälla, fina 🥰😍🙏. Önskar dig detsamma! ☀️🍀💫💃
    Kramar 🤗🤗🤗

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *