Avskedsfredag- Välj ett kort

Idag ska jag ta farväl av dig

Det är så man gör när någon lämnat jorden

Men tycker inte riktigt att det funkar så

Vadå hejdå och aldrig mer?

Såklart det inte går

Man kan väl ändå inte välja att aldrig mer minnas en människa som varit en del av ens liv?

Idag ska vi hedra dig, dagen idag är bara din

Men på ett annorlunda och tråkigt sätt

Det är på det viset det blir när någon lämnat jorden

Undrar om du kommer vara där- kanske på avstånd eller alldeles intill

I så fall tror jag att du skulle bli berörd

Fast på ett annat sätt än vi som är där

Jag kommer aldrig att förstå

Hur man ena stunden kan finnas och i nästa inte

Men vad är det som säger att det är så bara för att jag inte längre kan se eller höra dig?

Hjärnan tror sig kunna lista ut hur det ligger till, hjärtat vet något helt annat

Idag är dagen jag för sista gången får chans att göra nåt för dig, i alla fall i det här livet

Så jag väljer att sjunga den där låten som en gång blev vår

Jag är säker på att du aldrig trodde jag skulle göra det och jag ler lite för mig själv när jag tänker på hur förvånad du kommer bli

Det kanske inte jag heller trodde nu när jag tänker efter

Men så får det bli nu när du lämnat jorden

Och funnit frid

VÄLJ ETT KORT

Välj antingen mellan siffrorna 1-3 eller välj via bild 1-3 som du dras till, skrolla ner och läs dagens budskap. Du kan även välja att tänka på en fråga som rör något område av ditt liv. När du läser budskapet känner du också vad i texten du dras till och kan därmed få insikt/aha-upplevelse/vägledning.

Det kan också vara så att du dras till olika kort, då är det något i varje budskap som vill ha din uppmärksamhet. Kanske det är så att du just nu har lite på gång inom olika områden av ditt liv också. Kanske du inte dras till någon siffra, bild eller något i texten, då är du energimässigt inte i synk med dessa budskap. Ibland kan insikten komma i efterhand, även om du inte relaterar till budskapet precis när du läser det.

Dagens budskap kan ha energier med sig från både närmast föregående dagar och efterföljande, beroende på vad som pågår i ditt liv/inom dig just nu. Budskapet är en rådgivning/vägledning. Tack för idag 🙏💖!

Kort nr 1: Ta mod till dig och utmana dig själv. Även om det skaver och/eller gör lite ont. Såna känslor kan du lära dig så mycket om dig själv av och dom kommer heller inte vara för evigt. Du kommer känna sån lättnad när du är “igenom”. Du kommer känna dig som ny, som att något faktiskt läggs till handlingarna en gång för alla. Du kommer också kunna absorbera mer ljusa känslor och omständigheter när du inte är fast i det som en gång gjorde ont/skavde lite inom dig. Det här behöver göras förr eller senare i alla fall. Till slut kommer allt det där som hindrar dig från att vara du fullt ut att komma ikapp dig. Vilka hinder har du inom dig just nu som hindrar dig? Är det du som satt upp dom av någon anledning och i så fall vilken? Är det något du lärt dig och i så fall, håller du egentligen med?

Kort nr 2: Nu handlar det om förmågan att känna dig fri. Tillåta dig själv att ta plats, vara huvudpersonen i ditt eget liv. Inte låta andra styra med dig, inte gå med på andras förväntningar och krav om du inte själv vill. Att vara du fullt i ut i varje sekund eller i alla fall så ofta du bara kan. Var också beredd på att ta emot om chanser dyker upp som du inte räknat med, som kanske gör dig förvånad men glad. Det handlar om att inse ditt eget värde och att du har all rätt att drömma, längta och vara just du. Låt inte andras tyckande spela nån roll och välj själv hur mycket av dig själv du vill visa, beroende på i vilken situation/relation det handlar om. Det är också att vara du, att du väljer själv. Sätt dig själv och ditt välmående högst.

Kort nr 3: Om det dyker upp saker från det förflutna nu så är det för att du är redo att en gång för alla bli färdig med dom/bearbeta/tömma något ur ryggsäcken/heala dig. Det kan verka lite märkligt om saker dyker upp som du inte tänkt på på länge men det är ändå meningen. För du kan inte ta med dig det vidare nu, det behöver bli klart och utrett, förstått och försonats av dig själv. Det kan vara någon situation/relation som triggar en gammal känsla i dig eller dyker det upp som ett minne, en tanke, i en dröm. Du kommer inte behöva lägga ner mycket tid och energi på det i så fall, det är mer att du behöver klargöra för dig själv att det är nåt gammalt, att det inte gäller längre. Ge bara dig själv förståelse för det som varit men att du nu inte vill bära med dig det längre för det inte hör till den du är idag.

❤🧡💛💚💙💜 KRAM 💜💙💚💛🧡❤

meenakshi

12 kommentarer

 1. Tack
  Mitt valda kort är en del av det jag nått fram till…att ta plats i mitt egna liv.

  Jag tror på att han blir rörd över hur fint du gjort det, så vackert du sjunger. Han är där och kommer alltid ha ett vakande öga över er på sitt vis. Det är min tro 💜

  • Tack för att du delade med dig! 🙏🥰 Och jag håller med om det. Härligt med ett budskap som ger insikt. Kram från mig till dig 🤗💖

 2. Jag blir så berörd av din text♥️Tänder ett ljus och hoppas sången ekar ända hit♥️

  Många kramar🌷🌷🌷

  • Tack, vad glad jag blir för den fina komplimangen 😇🙏🥰. Du kommer med all säkerhet både få se och höra videoklippet 😊😉.
   Kram 🤗💖

 3. All kärlek, styrka och hopp till dig idag ❤️❤️❤️🙏🏻🙏🏻🙏🏻 Den sången kommer vara magisk och nå fram till honom, det vet jag 😍🥲

  Så passande vägledningar idag, jag dras till alla 3 på olika sätt 🙏🏻⭐️💫 tack tack tack… kramar i massor ❤️🤗💛

  • Tack snälla, fina 🙏😇⭐.
   Idag blev det nummer 3 för min del 😊. Önskar dig en skön helg! Kramar 🤗🤗🤗💖💖💖

 4. Nr 3 var ”mitt”. För att ”rädda mig själv”, måste jag verkligen göra ett avslut o hå vidare❤️

  • 😍 Då vet du vad det handlar om gissar jag. Stort lycka till. Du kommer lära dig mycket om dig själv i den processen.
   Stor kram till dig 🤗💖

 5. Åh, sorg och förlust gör ont….Sänder all kärlek och värme till dej, största kramen om dej och hoppas det blev ett vackert “avsked” och med din sång blev det säkert så…❤❤❤
  Tack för budskapet fina du, som blev nr 3 och resonerar mkt🙏❤

  • Tack 🙏😇⭐. Det blev jättefint och låten genomfördes så som tänkt. Det var en fin men märklig dag.
   Tack för omtanken! 💖💖💖
   Massa kramar 🤗🤗🤗⚘⚘⚘

   • Förstår precis och just så som du skriver, hur är det ens möjligt att ena stunden finns personen där och nästa är den borta, för även om vi vet att den bara förflyttat sej till andra sidan, så är det en väldigt svår känsla❤ Ta väl hand om dej och många varma kramar❤❤❤

    • Exakt. Det är väl den grejen med att man inte längre kan se och höra en människa rent fysiskt som blir märkligt.
     Ta hand om dig också! ⚘
     Kram 🤗💖

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *