Så gott jag kan- Välj ett kort

Har alltid försök men också behövt 

lösa, ta beslut, välja och kompromissa

Emellan allt sånt där måste jag också hålla red på mig själv

Det är inte alltid så lätt att vara människa

om man också vill göra sitt bästa…. som jag

Har alltid försökt men också behövt

Lyssna på känslor 

Låta själen vänta in kroppen

Utmana rädslor

Däremellan måste jag också veta vad som är mitt eller andras

Det är inte alltid så lätt att räcka till men samtidigt sätta gränser

Förstå andra och samtidigt göra detsamma för mig själv

Ställa tillrätta, laga och börja om mer ofta än sällan i motvind och under tidspress….

Har alltid försökt och också behövt

vila, skratta, vara, uppleva, förlåta, älska och låta mig beröras av livet

Däremellan finns ett tomrum med plats för sånt

Där finns viljan att alltid göra mitt bästa så gott jag kan

För mig och alla andra

Att vara mitt allra bästa…. jag….

💖 Tack för idag 💖

VECKANS VÄLJ ETT KORT

Välj antingen mellan siffrorna 1-3 eller välj via bild 1-3 som du dras till, skrolla ner och läs dagens budskap. Du kan även välja att tänka på en fråga som rör något område av ditt liv. När du läser budskapet känner du också vad i texten du dras till och kan därmed få insikt/aha-upplevelse/vägledning.

Det kan också vara så att du dras till olika kort, då är det något i varje budskap som vill ha din uppmärksamhet. Kanske det är så att du just nu har lite på gång inom olika områden av ditt liv också. Kanske du inte dras till någon siffra, bild eller något i texten, då är du energimässigt inte i synk med dessa budskap. Ibland kan insikten komma i efterhand, även om du inte relaterar till budskapet precis när du läser det.

Dagens budskap kan ha energier med sig från både närmast föregående dagar och efterföljande, beroende på vad som pågår i ditt liv/inom dig just nu. Budskapet är en rådgivning/vägledning. Tack för idag 🙏💖!

Kort nr 1: Just nu är det något som behöver accepteras. Om så bara erkännas att du egentligen inte har lust att acceptera det. Det kan vara första steget, att bara sätta ord på fakta. “Så här är det just nu och jag känner så här”…. Bara där ett ett viktigt steg taget för det betyder att du sätter ord på det som annars påverkar dig känslomässigt/psykiskt, kanske till och med fysiskt. Till slut behöver du acceptera allting precis som det är och såklart också vad du känner och tycker om det. Det kan vara både omständigheter och/eller andra människor som du behöver acceptera att du inte kan ändra på. Vad behöver du acceptera just nu och hur/vad kan du själv göra för att hitta närmare den? 

Kort nr 2: Just nu behöver du ta hand om dig själv. Visa att du uppskattar dig själv. Unna dig själv. Slappna av. Njuta. Jo, du kan! Du kanske har lätt för det men lagt det på hyllan av olika anledningar. I så fall är det dags nu igen. Om du inte är van att uppskatta dig själv så kanske du behöver öva. Ett bra tips kan vara att tänka på hur mycket tid/energi vi hjälper/stöttar andra människor såväl praktiskt som känslomässigt, visar förståelse, ger bort någonting. Hur skulle du sagt till nån annan som du ville hjälpa uppskatta sig själv? Det kan handla om att köpa nåt som man tyckte var lite för dyrt, bjuda sig själv på fika/restaurang. Slänga dig i soffan och kolla på en film du gärna vill se fast du “tänkte” göra annat…. Fantasin vet inga gränser. Inga men, inga måsten, inga borden. Inga kan eller får inte. Bara vad du VILL.

Kort nr 3: Just nu behöver du bara ha tillit. Saker du vill ska falla på plats gör det fortare om du är avslappnad, i ditt naturliga tillstånd, i balans mellan tanke och känsla, balanserad. Dvs. ditt harmoniska jag. Dels flyter allting lättare och fortare, du synkar mer naturligt med dig själv, andra och livet i stort som smått. Det kan handla om att du måste släppa något och låta det vara som det är, det kan handla om att du rent fysiskt behöver varva ner. Ja, det finns många anledningar som gör att man inte riktigt stillar sig och är närvarande. Det finns massa tips och trix för hur man varvar ner och hamnar i mindfulness på nätet. Och det är i det tillståndet annat i dig, omkring dig “ställer in” sig också, så det finns all anledning att alltid försöka återgå ofta till ditt harmoniska tillstånd. 

Kram~ kram~ kram 🤗🤗🤗💖💖💖

meenakshi

6 kommentarer

 1. Tack för fint budskap💗
  Önskar dig allt gott💗
  Många kramar🤗

  • Hej och tack! 😇🥰🙏⚘
   Önskar dig en fantastisk helg ⭐🍀. Stoooooooooor kram 🤗💖🤗

 2. Håller med dej som vanligt och jag brukar tänka lite så här ibland, att jag önskar att alla kunde vara lite så som oss, istället för att “bördorna” ska ligga på ngr få människor och man ska dribbla och trixa för att få till allt till det bästa för både sej själv och andra. Tack för nr 2 och 3 som är mitt i prick🙏❤ Massa kramar om fina dej❤❤❤

  • Då är det som vanligt då med igenkänningen 😄😉😊😍.
   Ja, det är sannerligen svårt att hålla alla bollar i luften 😬. Meeen man gör så gott man kan ju.
   Tack snälla för att du kom tillbaka hit ännu en vecka 🙏⭐⚘.
   Miljoner massa kramar 🤗💖

 3. Varmt tack för dina fina ord och budskap nr 3. Du har kämpat så tappert. Vila nu 🙏🏻🙏🏻🙏🏻❤️🤗💫 kramar i massor!

  • 😍🥰🙏 Tack! 💖💖💖
   Hoppas du får en fin helg ⭐.

   Kramar till dig 🤗💖

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *