Märkligt & overkligt- Välj ett kort

Livet blir sig nog inte riktigt likt i min lilla småstad på ett bra tag. Det som hände i förrgår känns väldigt overkligt och tankarna går såklart till dom som blev utsatta, anhöriga men också dom runtomkring som såg nåt. Det var som om allt stannade upp och det går inte riktigt att greppa. Här? I vår lilla småstad? 

https://www.svd.se/om/attacken-i-vetlanda

Jag gissar på att det blir många olika konsekvenser när en sån här sak sker. Både på gott och på ont…. 💔

Jag vet faktiskt inte riktigt vad jag ska skriva idag. Har sakta men säkert börjat ta mig ur en annan overklig bubbla efter ett dödsfall så känner mig märkligt avtrubbad efter 2 månaders praktiskt, juridiskt och känslomässigt kaos. Fokuserar på att ta hand om mig själv, umgås med mig själv och har känt ett stort behov av att stänga av så mycket som möjligt av omvärlden. Känner mig på nåt sätt skönt avtrubbad & avstängd. Och kanske man till slut behöver det. Som att kliva ut ur ett rörigt rum in i ett annat tystare och mer dämpat rum. Inte för att fly utan för att landa.

Jag brukar inte skriva så mycket om specifika yttre händelser i mitt liv men nu kände jag helt enkelt för att göra det. Två stora grejer inom loppet av kort tid. Annars brukar det ju mer vara min melodi att låta det inre vägleda vad jag skriver om. Men….nångång ska vara den första.

Må kärleken vinna och minns att även den minsta lilla glöd av ljus kan skymtas i mörker.

Tack för idag 😇🙏 och Välkommen tillbaka nästa vecka ❤🧡💛💚💙💜

Stoooor kram från mig 🤗🤗🤗

VECKANS VÄLJ ETT KORT

Välj antingen mellan siffrorna 1-3 eller välj via bild 1-3 som du dras till, skrolla ner och läs dagens budskap. Du kan även välja att tänka på en fråga som rör något område av ditt liv. När du läser budskapet känner du också vad i texten du dras till och kan därmed få insikt/aha-upplevelse/vägledning.

Det kan också vara så att du dras till olika kort, då är det något i varje budskap som vill ha din uppmärksamhet. Kanske det är så att du just nu har lite på gång inom olika områden av ditt liv också. Kanske du inte dras till någon siffra, bild eller något i texten, då är du energimässigt inte i synk med dessa budskap. Ibland kan insikten komma i efterhand, även om du inte relaterar till budskapet precis när du läser det.

Dagens budskap kan ha energier med sig från både närmast föregående dagar och efterföljande, beroende på vad som pågår i ditt liv/inom dig just nu. Budskapet är en rådgivning/vägledning. Tack för idag 🙏💖!

Kort nr 1: Med lite distans kan du nu se tillbaka på någon händelse som du nu lämnat lite mer bakom dig. Kanske fler än en sån händelse på hyfsat kort tid som känts tung/jobbig? När du inte befinner dig mitt i något är det lättare att se vad du lärt av det. Kan du se att du både fått erfarenhet och kunskap och i så fall på vilka plan? Rent praktiskt, känslomässigt osv? Fast du kanske inte trodde det har du klarat mer än du trodde just då. Nu är det dags att blicka framåt eller i alla fall njuta av att kunna slappna av och landa. Du kommer verkligen ha med dig lärdom och insikter från det som hänt, antingen som hjälp till andra eller till dig själv i andra situationer.

Kort nr 2: Ju mer du lär känna dig själv, dvs reflekterar över tankar, känslor, beteende och är villig att förändra sånt som inte känns som du- ju mer kan du naturligt vara i din egen energi och även behålla den. Det handlar om att hitta trygghet i dig själv så att du inte lyssnar och litar endast på vad andra anser. Du behöver inte alltid säga vad du tycker, det kan räcka med att veta var du står, oavsett vad det handlar om. När du utgår ifrån dig och ingen annan, expanderas inte bara du utan även andra områden av ditt liv. Då öppnar sig dörrar och möjligheter som matchar din energi. 

Kort nr 3: Nu släpper vissa saker som skavt inom eller utanför dig, rent känslomässigt. Antingen lättar det för att du själv väljer att släppa taget eller blir det så automatiskt/av andra anledningar. Känslorna blir mer behagliga och mjuka. Kanske beror det på att du slutar göra något eller börjar göra något annorlunda. Har du tänkt på hur du själv kan förändra ett känslomässigt beteende? Hur lugnar du dina känslor? Stäng inte in några, utan låt dom komma ut- även dom “dåliga”- fast på ett balanserat sätt dvs inte i “panik” eller bara på impuls. Det finns alltid ett svar inom dig på varför en känsla dyker upp och du har alltid chans att fråga dig själv och även få svar. Om/när du ställer frågan till din känsla så får du alltid svar och du har alltid möjlighet att ta det svaret tillvara.

🤗❤🧡💛💚💙💜🤗

meenakshi

9 kommentarer

 1. Många tankar till alla berörda❤️Livet stannar upp ett tag❤️

  Ta hand om dig, och gör sådant du tycker om så mycket du bara kan🍀
  Tack för budskap💗Kramar och solsken💗☀️

  • Tack själv för att du kommer tillbaka varje vecka 🥰😇😍! Önskar dig en skön helg ⚘. Kramar till dig från mig 🤗❤🤗

 2. Tack, korten är så rätt, ger mej tankar jag behöver. Hemskt att detta händer här.
  Vet du…Du är väldigt duktig på att ta hand om dej fortsätt så 🧡
  Tack fina du

  • Tack 🙏❤. Övning ger färdighet 😉. Bra med insikter ❤. Kramar 🤗🤗🤗❤❤❤

 3. Så tragiskt med allt som sker💔 Det är verkligen tuffa energier som pågår både i det inre och det yttre nu….väldigt turbulent. Fortsätt ta väl hand om dej och var i din bubbla efter allt, varma helande kramar om dej🙏💛🧡❤ Och tack för nr 1 och 3 som resonerar mkt❤

  • Tack 🥰😇🙏❤. Ja du, det är det verkligen, inuti som utanför 😬🙄. Hoppas du också gör detsamma för dig själv. Tror vi behöver det både du & jag 😉. Massa miljoner miljarder kramar från mig till dig 🤗🤗🤗❤❤❤

   • Tack finaste du och ja, du har helt rätt i att även jag behöver det och jag har krupit in i min bubbla åxå men sinnesron är inte riktigt helt på sin plats men jobbar på det och gör mitt bästa🥰❤ Massa miljoner miljarder kramar till goa dej🥰❤❤❤🤗

    • Ja så tragiskt det som skett 💔
     Så bra vägledning, alla korten talar till mig idag 🙏🏻🙏🏻🙏🏻 ha en skön lördag fina du 🤗❤️🙏🏻⭐️

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *