Veckans tankar- Välj ett kort

Inget är svart eller vitt

Inget är antingen eller

Det finns en massa mittemellan

Det kan finnas ett helt spektrum fullt av olika känslor som slåss om utrymmet

Om man är uppmärksam

Om man tillåter det att vara så

Känslor har förmågan att återkomma

tills dom blir sedda just så som dom är

Först då, när man gör det kan dom äntligen släppa taget

och flyga iväg likt ballonger

Innan dess gör dom allt dom kan

Dom ber om att få bli sedda, hörda, respekterade och accepterade

Inget är svart eller vitt

Inget är antingen eller

Känslor, alla dessa känslor

Älskade, hatade, förnekade och allt däremellan

Vad vore jag utan er?

Vem vore jag utan att kunna känna?

Kärlek, värme, ilska, sorg och allt däremellan

Är det inte det jag själv vill?

Bli sedd, lyssnad på och respekterad?

Älskad för den jag är? JUST EXAKT så som jag är?

Känslor- så jobbiga och så otroligt värdefulla

Ibland förminskade men lika ofta förstorade

Så kan man låta det vara för alltid

Eller så börjar man med att erkänna exakt det man känner

Utan krusiduller, utan att linda om eller förvränga

Först då kan det som är sant bli synligt

Och därefter lyfta, likt ballonger

Att ha blivit sedd, hörd, respekterad och accepterad

kan dom äntligen bli fria

och flyga fritt

VECKANS VÄLJ ETT KORT

Välj antingen mellan siffrorna 1-3 eller välj via bild 1-3 som du dras till, skrolla ner och läs dagens budskap. Du kan även välja att tänka på en fråga som rör något område av ditt liv. När du läser budskapet känner du också vad i texten du dras till och kan därmed få insikt/aha-upplevelse/vägledning.

Det kan också vara så att du dras till olika kort, då är det något i varje budskap som vill ha din uppmärksamhet. Kanske det är så att du just nu har lite på gång inom olika områden av ditt liv också. Kanske du inte dras till någon siffra, bild eller något i texten, då är du energimässigt inte i synk med dessa budskap. Ibland kan insikten komma i efterhand, även om du inte relaterar till budskapet precis när du läser det.

Dagens budskap kan ha energier med sig från både närmast föregående dagar och efterföljande, beroende på vad som pågår i ditt liv/inom dig just nu. Budskapet är en rådgivning/vägledning. Tack för idag 🙏💖!

Kort nr 1: Även den minsta lilla handling eller det minsta lilla ord kan göra skillnad för en annan människa. Och det gäller även sånt du gör för dig själv. Du är inte bara en i mängden utan varje god och trevlig handling som du ger ut, utan att begära något tillbaka är en form av energi som sprider sig ut från dig och vidare, även om det inte syns. Här är det viktigt att ÄVEN vara snäll emot dig själv, inte bara se vad du kan göra för andra. Din själ kanske vill göra nåt annat än det dina tankar anser att du “borde” exempelvis. Lyssna på sig själv är också en hjälpande handling. Eller att okeja en känsla. Behandla andra som du själv vill bli behandlad men även tvärtom- ge även dig själv det du med lätthet ger andra.

Kort nr 2: Det kan vara ett vägskäl just nu där någon form av helande är på gång men det krävs också att du är klar över vad du vill ska vara nästa steg. Behöver du förändra/bryta/förlåta/ta tag i något eller någon relation? Det är dags nu att gå vidare, komma över något/någon, förlåta, försonas eller vad det nu kan handla om. Du är troligtvis medveten om vad eller vem det handlar om, oavsett om det är något inom dig själv eller något yttre så det finns ingen anledning att vänta. Gör saker nu sakta men säkert, utan dunder och brak på impuls. Tänk hellre igenom en andra gång så att det blir bra i längden. Någon form av förändring är nödvändig för dig. Vet du vad/vilken det är?

Kort nr 3: Något som varit oklart blir nu synligt och det innebär en lättnad på något plan för dig. Detta budskap indikerar också på att inte ge upp. Att fortsätta och stå på dig när något är viktigt för dig och det är något som du tror på. Låt inte motstånd (varken inre eller yttre) hindra dig. Ta inte åt dig/låt inte andra trycka ner dig eller övertyga dig om nåt annat utan håll fast vid det som är sant för dig. Resultatet blir lättnad när du väl kan skaka av dig allt runtomkring och hålla ditt fokus. Det finns vägar och lösningar bara så att du vet. När något KÄNNS rätt har hjärnan och även andra människor en förmåga att försöka få dig på andra tankar eller göra annorlunda. Låt inte det hindra dig. Håll fast vid det som känns rätt och sant för dig.

🤗💖🍀 KRAM 🍀💖🤗

meenakshi

2 kommentarer

 1. Vackert skrivet♥️
  Höll på att glömma bort bloggen idag. Veckan har gått så fort.
  Tack för budskapet som passade utmärkt🥰 Har gjort en het räkgryta. Kanske kan bjuda dig på det någon gång😋
  Kram🌺🌼🌸

  • Hej. Ja, det är långhelgen som gör mig förvirrad. Fick en “chock” igår när jag insåg att det var bloggdags igen ☺.
   Jag tackar ja till räkgryta men utan hettan, för då flippar nog min mage ut totalt 😅.
   Tack för idag 🙏🍀⚘ & stor kram 🤗💖

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *