Höstens liv- Välj ett kort

Den vackra hösten skiftar i färg
Blöta löv har singlat ner på marken och lagt sig tillrätta
Blåser runt när vinden tar fart
Höstens dofter skapar massa minnen från höstar som passerat
Mörkret vill säga hej tidigare på kvällen
Vi lever lite olika liv, jag & naturen
Medan en av oss förbereder sig på att dö fortsätter den andra att leva
Trots det delar vi samma sak- Livet
Naturen vet så väl att ett nytt liv väntar på andra sidan det nya året- var så säker
Då kommer jag vara där och välkomna naturens återfödelse- var så säker

Den vackra hösten bär alla färger som finns
Livstecken virvlar runt om vartannat som löv- sol, vind, regn
Jag säger hej till mörkret och tänder så många ljus jag kan, så ofta det går
Utanför lever hösten och väntar på sin vän vintern som ska ta över ett tag
Här inomhus lever jag och väntar på en ny dag

VECKANS VÄLJ ETT KORT  (fre-fre)

Välj antingen mellan siffrorna 1-3 eller skrolla ner & välj via bild 1-3 som du dras till, skrolla ner och läs veckans budskap. Du kan även välja att tänka på en fråga som rör något område av ditt liv. När du läser budskapet känner du också vad i texten du dras till och kan därmed få insikt/vägledning.

Budskapet kan röra en eller flera områden av ditt liv- kropp ch allt som ingår i vår vardag (hem, hälsa ekonomi, jobb, relationer). Men även DIG, din personlighet, beteenden, värderingar, egenskaper, rädslor, förmågor osv. Känn in var budskapet resonerar hos just dig med ett öppet sinne för alla sidor av Dig/Ditt liv.

Det kan också vara så att du dras till olika kort, då är det något i varje budskap som vill ha din uppmärksamhet. Kanske det är så att du just nu har lite på gång inom Dig/olika områden av ditt liv.

Ibland kan också insikten komma i efterhand, även om du inte relaterar till budskapet precis när du läser det.

Dras du inte till någon siffra/bild så är det troligtvis inget i budskapen du behöver just nu.

Dagens budskap kan ha energier med sig från både närmast föregående dagar och efterföljande, beroende på vad som pågår i Ditt liv/inom Dig just nu. Budskapet är en rådgivning/vägledning- ej någon spådom. Tack för idag! ❤

Kort nr 1: Att dela med dig av dig själv och den du är handlar inte alltid om att göra saker för andra, vara snäll och ge utan att förvänta sig något tillbaka. Att ge av dig själv handlar också om att känna sig själv så pass väl så du inte ger FÖR mycket av dig själv (med eller utan förväntning på att få tillbaka). Det handlar också om att vara ärlig och sann, alltså prata utifrån ditt hjärta. Så egentligen allting du sänder/ger ut speglar dig och din sanning. Är du för trött för att åka iväg, fixa med något och säger nej så speglar också det dig och vem du är, var du står, vad som är okej för dig. Det finns en hel del du kan fråga dig själv när det gäller att ge av dig själv. Är det något du INTE kan/vill ge/göra/ställa upp på och vad kan du göra för att förändra det? Ju mer du även ger DIG SJÄLV i form av förståelse och omtanke, ju mer får du tillbaka och det kan komma på olika sätt. Dela med dig av dina ord och handlingar när dom känns bra. Om det inte känns bra är det DU som behöver din egen support. 

Kort nr 2: Vad behöver du just nu för att känna dig fri? Bryta en vana? Ändra ett beteende gentemot dig själv eller någon annan? Vad du än kommer på är det en utmärkt tid för att också ta reda på vad som gör att du håller fast vid vissa saker. I det svaret du finner hos dig själv finns det mycket att upptäcka. Låt livsenergin få flöda igenom dig och ditt liv genom att göra upp med begränsningar. Är det något du fått med dig som du alltid gjort men egentligen inte alls stämmer med den du är idag? För att skingra molnen kan det behövas en del reflektionen och engagemang från din sida att äntligen göra upp med saker & ting, kanske även någon relation. I vilka situationer/relationer känner du dig inte fri? Var står det still? Vad/vem ger dig inte någon energi? Det kan också vara du som håller fast vid för många rutiner och mönster, att allting blir för praktiskt och förnuftigt. Då kan du behöva bryta av med välgörande och roliga saker lite mer ofta.

Kort nr 3: Kontakten med din själ, inte bara ditt vardagliga jag som du visar utåt känns aktuell. Upplever du en tung period? Händer något jobbigt inuti eller omkring dig? Finns det motstånd eller känns något som en kamp? Ibland finns inga svar eller lösningar, inte heller finns det något mer du kan göra mer än att vara i det som är och komma i kontakt med alla dina känslor, vilka dom än är. Något inifrån kan pocka på och vilja komma upp till ytan, känslor som vill bli kända av dig och uttryckta/kanaliserade på något sätt. Det kan funka länge att stänga av/förneka/fortsätta som vanligt men i längden behöver du stanna upp och ta hand om ditt inre. Reaktioner, såväl mentala, fysiska som känslomässiga. Ge dig själv tid, stoppa i tid, även om det kan kännas “dåligt” att “inte göra något/vara igång”. Ditt själsliga jag kommunicerar till dig/din kropp via känslor, låt kroppen slappna av så dom du kan höra vad känslorna/din själ säger. Låt världen vänta en stund, den finns kvar när du kommer tillbaka.

 ♡♡♡ KRAM ♡♡♡

4 thoughts on “Höstens liv- Välj ett kort

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *