Något som blev inget- Välj ett kort

Ibland känner jag att jag ska skriva nåt klokt och insiktsfullt. Något som kan beröra och hjälpa någon annan. Om känslor, medvetenhet, personlig/själslig utveckling, nåt speciellt tema-inlägg liksom.

Så tänkte jag denna fredag men så blev det inte. Istället hamnade jag i det där andra tillståndet när ord bara kommer och lägger sig tillrätta. Utan att jag behöver rätta, radera och ändra någonting.

Denna fredag tänkte jag: Men nu Hanna, NU ska du väl skriva om något specifikt? Men så blev det inte. Inte denna fredagen och inte heller förra 🙂. Men vad ska jag göra när jag hamnar i ett tillstånd som får mig att tappa tid och rum? När allting runtomkring på nåt konstigt sätt suddas ut 🤔. Nä, det finns inget annat att göra än att skriva såklart 😀.

Den som väntar på nåt mer förklarande, nån typ av fakta eller att jag ska skriva om nåt ämne jag är kunnig inom- man vet aldrig…. Kanske, kanske  inte. Man behöver ju också Go with the flow….😇

Håll till godo med något jag skrev som jag inte vet varifrån det kom. Kanske nedladdat från en annan dimension, vad vet jag. Det var som om dessa ord (och så blir det ofta) drogs ut ur mina fingrar och ner på tangentbordet. Orden trillade ner på “pappret” av sig själva på 5 minuter. Mina fingrar slutade tvärt att skriva och så här blev det:

Du & jag
Som magneter drogs vi till varandra
För att sedan dansa i otakt och gå i tusen bitar
Du & jag
Plockade upp alla skärvor och limmade ihop oss själva
Allt för att kunna mötas igen

Det gick som det gick
Det blev som det blev
Eftersom det inte kunde kallas kärlek

Du & jag
Som två sidor av ett mynt
Så olika men under andra omständigheter kanske lika
Du & jag
Gick åt varsitt håll en natt när kylan var så kall
Så det gjorde ont att ta ett andetag

Det kanske inte var kylan som kändes
Det kanske var känslomässig smärta
Trots att du & jag aldrig pratade om kärlek

Du & jag
Två tändstickor som drogs emot varandra
Blossade upp och för en kort stund blev jag varm
Du & jag
Var inte mer än ett ögonblick i evigheten
Så fort gick det
Så lite var vi

TACK 🙏🥰 för att du läste bloggen denna fredag i november. Hoppas du vill komma tillbaka om 1 vecka, för det kommer jag att göra 😀. Önskar dig en fin helg 🍁❤️.

VECKANS VÄLJ ETT KORT (fre-fre)

Välj antingen mellan siffrorna 1-3 eller skrolla ner & välj bild 1-3 som du dras till, skrolla ner och läs veckans budskap. Du kan även välja att tänka på en fråga som rör något område av ditt liv. När du läser budskapet känner du också vad i texten du dras till och kan därmed få insikt/vägledning.

Budskapet kan röra en eller flera områden av ditt liv- kropp/hälsa och allt som ingår i vår vardag (hem, hälsa ekonomi, jobb, relationer). Men även DIG: din personlighet, beteenden, värderingar, egenskaper, rädslor, förmågor osv. Känn in var budskapet resonerar hos just dig med ett öppet sinne för alla sidor av Dig/Ditt liv.

Det kan också vara så att du dras till olika kort, då är det något i varje budskap som vill ha din uppmärksamhet. Kanske det är så att du just nu har lite på gång inom Dig/olika områden av ditt liv.

Dras du inte till någon siffra/bild så är det troligtvis inget i budskapen du behöver just nu.

Dagens budskap kan ha energier med sig från både närmast föregående dagar och efterföljande, beroende på vad som pågår i Ditt liv/inom Dig just nu. Budskapet är en rådgivning/vägledning- ej någon spådom. Tack för idag! ❤

Kort nr 1: Det är någonting på gång i bakgrunden som du ännu inte kan se. Något positivt- något du väntat på, ett svar, en lösning, något du inte visste men kommer få reda på. Någonting som fortfarande ligger dolt för dig, rent energimässigt är det saker som händer som du skulle kalla “en känsla av att något ska hända”, “jag känner på mig något” men du kan inte säga vad det är eller relatera det till en faktiskt situation eller person. Så det du skulle kunna göra nu är att inte fundera på vad det kan vara, inte bli orolig, inte sätta igång något för att slippa känslan av det du inte kan ta på. Allting är precis som det ska just nu. Slappna av och njut av livet så uppenbarar sig det som nu känns som en oidentifierbar känsla. Det är något på gång och det känns positivt och skulle kunna vara något som också påverkar i längden. 

Kort nr 2: Det verkar som någon del av dig eller något område av ditt liv inte riktigt är i synk med övrigt i ditt liv så som det ser ut just nu. Det kan vara något du behöver bli uppmärksam på som är ett vanemönster, någon/något triggar dig osv. Det är något du behöver undersöka hos dig själv för det känns inte som det egentligen stämmer överens med den du är idag. Kan det vara en gammal del av dig som inte har blivit sedd som agerar i vissa lägen? Du kanske ångrar dig efteråt eller mår inte bra på nåt annat sätt. Om du kan komma på när det händer så kan du också reflektera över varför det blev så, hur ofta det har hänt. Se saker ur ett annat perspektiv. Hitta ett annat sätt att göra/hantera och framförallt- visa dig själv förståelse. Du kanske behöver leta inuti dig själv bland nedstoppade saker men kommer vara värt det för din personliga/själsliga utveckling och det kommer kännas skönt att harmonisera den delen av dig som “kan sticka iväg”.

Kort nr 3: Du kan och du vet. Varje gång du känner sig orolig/osäker så backa bandet och tänk tillbaka på ett (helst flera) tillfällen när du kände dig “stark”, stod i din egen energi/kraft och var helt och hållet i kontakt med dig själv. Det är din hjälp i såna lägen. I många andra lägen har du inte känt/känner dig osäker på dig själv och till den känslan/det tillståndet kan du alltid föra tillbaka dig själv genom att påminna dig om hur det var ända tills du känner känslan. Ibland är det bra att ta sig tid att blicka bakåt för att kunna se framåt. Du har alla svar inom dig. Du kan alltid jämföra det ena med det andra. Du kan alltid heala dig själv. Först och främst genom att vara ärlig med vad du känner. Därefter kan du (om du vill) ta ett steg i taget för att förändra, förbättra. Och vips har du faktiskt kommit framåt.

🤗 KRAM 🤗

meenakshi

8 kommentarer

 1. Tack för budskapet, ja nåt är det som lurar i vassen med god energi minsann…spännande !

  • Härligt & spännande 👏😍.
   Önskar dig en bra hösthelg 🍁.
   Kram 🤗🤗🤗

 2. Tack ja behv jobbapå att inte sticka iväg så ofta… // Milla🌸❤️

  • ❤️❤️❤️ Kramar i massor till dig ❤️❤️❤️

 3. Så vackert💗och skört💗
  Tack för kort nr 3💗
  Kram🤗

  • ❤️❤️❤️
   Tack 🙏😇.
   Miljoner kramar till dig från mig 🤗❤️🤗

 4. Åhh så vackert 🥺💔💞
  Och ja jag har känt att det skiftat i energin kring mig och vet att en del är att jag har själv startat min resa att förändra mitt liv vilket i sig gör att universum hjälper till.
  Sen att jag inte försöker fixa det som eventuellt kan gå fel i framtiden här och nu är ju en annan del 😅🙈👌
  Tack för budskap och text ❤️

  • Wow, härlig känsla, samma här 🤩😍. Man vet inte men får bara njuta av den bra känslan 😇.
   Tack för att du läste bloggen idag och din fina feedback på veckans inlägg 🙏❤️.

   Stor kram 🤗❤️🤗

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *