Jullov på G- Välj ett kort

Jullovet närmar sig med stormsteg. Det börjar bara några timmar efter att detta inlägg publicerats. 🌲🎅⭐️
Egentligen heter det ju julledighet eller “jag har tagit ut några semesterdagar” när man är vuxen. Just själva ordet “lov” låter fortfarande lika härligt som jag tyckte när jag var liten. Höstlov, sommarlov, jullov osv.
Dessutom stämmer det ju- mitt jobb gav mig “lov” att ha jullov…. 😊😁☺️

Den som följt min blogg vet ju att när jag ska ha lov så blir det inga längre inlägg. Inga känslor & tankar som ska sättas ord på. Inga reflektioner & insikter som vill förmedlas i skrift. Så även inför denna ledighet. Jag vill egentligen bara önska alla fantastiska, fina människor en…. ❤️

GOD JUL 

Välkommen tillbaka nästa fredag- årets ALLRA sista inlägg 🎉. DÅ är jullovet slut- DÅ blir allt som vanligt, så även med skrivandet. 😊😊😊

🎅⭐️❤️🤗 KRAM 🤗❤️⭐️🎅

VECKANS VÄLJ ETT KORT (fre-fre)

Välj antingen mellan siffrorna 1-3 eller skrolla ner & välj via bild 1-3 som du dras till. Oavsett om du dras till en siffra eller en bild finns veckans vägledning för varje kort i slutet av inlägget.

Du kan välja att tänka på en fråga som rör något område av ditt liv. När du läser budskapet känner du också vad i texten du dras till och kan därmed få insikt/vägledning.

Budskapet kan röra en eller flera områden av ditt liv- kropp ch allt som ingår i vår vardag (hem, hälsa ekonomi, jobb, relationer). Men även DIG, din personlighet, beteenden, värderingar, egenskaper, rädslor, förmågor osv. Känn in var budskapet resonerar hos just dig med ett öppet sinne för alla sidor av Dig/Ditt liv.

Det kan också vara så att du dras till olika kort, då är det något i varje budskap som vill ha din uppmärksamhet. Kanske det är så att du just nu har lite olika saker på gång inom Dig/ inom olika områden av ditt liv.

Ibland kan insikten komma i efterhand, även om du inte relaterar till budskapet precis när du läser det. Som att du kan känna att något stämmer men du vet inte hur/var det resonerar i dig/ditt liv.

Dras du inte till någon siffra/bild så är det troligtvis inget i budskapen du behöver just nu.

Dagens budskap kan ha energier med sig från både närmast föregående dagar och efterföljande, beroende på vad som pågår i Ditt liv/inom Dig just nu. Budskapet är en rådgivning/vägledning- ej någon spådom. Tack för idag! ❤

Kort nr 1: Veckan som kommer handlar om att inte fastna och vara kvar i något (gammalt eller pågående), kanske något som blivit en “fix idé” eller som man tycker måste vara på ett sätt som det alltid varit, fast det inte känns bra. Och häri ligger själva förändringen. Att vilja och våga släppa taget. Att utvärdera vad som egentligen är så “farligt” med det. Varför är något så viktigt till varje pris? Egentligen kan det röra vad som helst en människa kan bli “fast i”. Åsikter, känslor, vanor osv. Som om man kanske aldrig tänkt att det finns en annan väg/ett annat sätt. Vad är det hos dig/i ditt liv som står stilla och tar energi bara för att? Vad behövs för att ändra perspektiv?

Kort nr 2: Just nu handlar det om att stå upp för dig själv. Hålla fast vid DINA värderingar/åsikter/känslor osv. Du kanske kommer på att vissa situationer/relationer är helt enkelt inte värt att lägga energi på. Andra människor kan ha åsikter när man står stabilt i sig själv och inte ger sig, det kan vara lätt att ge med sig eller låta sig övertygas om något annat än det man från början stod fast i/vid. Ibland kan man till och med råka ut för personliga påhopp om man inte “gör som man brukar”. Men det verkar vara något som kräver att du står upp för dig själv på något sätt. Att inte svika dig själv ger också en god känsla och motivation att i andra lägen vara sann emot dig själv.

Kort nr 3: Om du nu längtar efter något nytt, motivation, inspiration, energiboost, upplevelser eller vad det kan handla om så krävs att du gör rum för ny härlig livsenergi. Det innebär att du behöver kasta vissa saker på elden, låta det brinna upp till aska. Det kan vara vad som helst som tar utrymme utan att ge dig positiva känslor. Rensa garderoben, låta en relation rinna ut i sanden. vägra delta i en viss situation, ändra ett beteendemönster/vana hos dig själv som du inte mår bra av egentligen. Om du tycker att inget händer, att livet står still eller bara vardagligt rullar på utan några ögonblick av glädje och inspiration är det dags att se över och ta till det gamla ordspråket: “Ut med det gamla, in med det nya”. Har du gjort det någon gång så vet du hur skönt det är efteråt och att du undrade varför du inte gjorde det tidigare (vad det än handlat om).

🌲🎅🌲

meenakshi

2 kommentarer

  1. Önskar Dig en skön ledighet🌟🎅
    Tack för budskap denna vecka🎄
    Kram🤗

    • Tack snälla 🙏😇. Det tar några dagar innan man varvat ner. Ska verkligen njuta. Önskar dig sköna juldagar. 🌲🎅Massa kramar 🤗💖🤗

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *