Två sidor av tystnaden

I tystnaden skapas idéer och fantasier
Tankar som aldrig blivit tänkta
Leder till känslor som inte hör till något som redan hänt
Efter att ha bearbetat mig bakåt och neråt- i ryggsäcken och tiden
för att frigöra och förstå har jag upptäckt något nytt

Jag trodde aldrig det kunde få plats så mycket inuti en enda människa
tänkte jag för mig själv så många gånger så jag tappade räkningen för längesen
Jag förbannade allt som hände både innanför och utanför
Hur mycket kunde jag känna?
Hur mycket kunde egentligen hända?

Tänk att samma mening nu fått en helt annan betydelse
Fortfarande lika sann
Jag trodde aldrig det kunde få plats så många drömmar som bara längtade efter att få bli till verklighet, om så bara litegrann
Men det gör det
Och så är det

När annat försvann och lämnade ett tomrum kunde nytt växa fram
I tomrummets tid vandrade jag runt- lättad men samtidigt förvirrad
Vad tomt det blev utan det som redan hade utspelat sig- både innanför och utanför
I den sköna känslan undrade jag: Vem är jag nu?
I stunder av tystnad har saker börjat komma upp till ytan
Sånt jag inte visste fanns
Kanske förvandlades det gamla och ändrade form till något nytt?
Kanske var det jag som omedvetet skapade skräp till guld?

Det finns två sidor av ett mynt
Det finns samma sak att säga om två olika saker
Det enda som skiljer är perspektivet

TACK för att du läste bloggen denna fredag. Nästa inlägg kommer på Julafton. Fram tills dess- ha det så himla fint!

VECKANS VÄLJ ETT KORT (fre-fre)

Välj antingen mellan siffrorna 1-3 eller skrolla ner & välj via bild 1-3 som du dras till, skrolla ner och läs veckans budskap. Du kan även välja att tänka på en fråga som rör något område av ditt liv. När du läser budskapet känner du också vad i texten du dras till och kan därmed få insikt/vägledning.

Budskapet kan röra en eller flera områden av ditt liv- kropp ch allt som ingår i vår vardag (hem, hälsa ekonomi, jobb, relationer). Men även DIG, din personlighet, beteenden, värderingar, egenskaper, rädslor, förmågor osv. Känn in var budskapet resonerar hos just dig med ett öppet sinne för alla sidor av Dig/Ditt liv.

Det kan också vara så att du dras till olika kort, då är det något i varje budskap som vill ha din uppmärksamhet. Kanske det är så att du just nu har lite olika saker på gång inom Dig/ inom olika områden av ditt liv.

Ibland kan insikten komma i efterhand, även om du inte relaterar till budskapet precis när du läser det. Som att du kan känna att något stämmer men du vet inte hur/var det resonerar i dig/ditt liv.

Dras du inte till någon siffra/bild så är det troligtvis inget i budskapen du behöver just nu.

Dagens budskap kan ha energier med sig från både närmast föregående dagar och efterföljande, beroende på vad som pågår i Ditt liv/inom Dig just nu. Budskapet är en rådgivning/vägledning- ej någon spådom. Tack för idag! ❤

Kort nr 1: Släpp alla förväntningar om hur det borde och ska vara. Öppna upp för ett annat sätt att se på saker & ting. Omständigheter, relationer, dig själv eller vad det nu kan handla om. När du börjar öva på att se saker ur ett annat perspektiv, från en annan vinkel skapas också andra känsloupplevelser inom dig. Det händer någonting, du förändras inifrån. Var nyfiken och undersökande när det gäller dig själv. Kanske du vanligtvis brukar upprepa uttryck, handlingar osv på samma sätt. Det har blivit en vana. Stanna upp och undersök vad som exempelvis händer om du ändrar på en mening, en handling, ett tonläge när du pratar till/om dig själv. Det går att skapa magi i vardagslivet genom små små saker men då gäller det att du också börjar uppmärksamma dom. 

Kort nr 2: Denna veckan handlar om att “komma tillbaka” till här & nu. Dels att slappna av- mestadels uppe i huvudet men det kan också vara kroppen som behöver ta det lugnt. Det kan vara svårt om man inte är van, om man har krav och prestation på sig själv. Men kanske kropp och själ vill och behöver? Finns det någon “aktivitet” som kan få dig att glömma tid, måsten/behöver en stund? Då slappnar hela din kropp och hjärna av. Eller bara gör det där du säger/tycker att du inte har tid för. En bra sak är miljöer som har en lugn energi- naturen är ett exempel och det kan räcka med att bara stå ute och andas till hjärnan och kroppen går ner i varv. Kanske du har ett favoritcafé dit du kan ta med dig en bok? Eller en plats i ditt hem där du slappnar av? 

Kort nr 3: Om du känner något positivt- hur kan du uttrycka det utåt? Säga vad du känner till någon? Göra något för dig själv? Skriva dagbok? När en skön, positiv känsla dyker upp- följ den i ord eller handling. Go with the flow. Om hjärnan går in och säger: “Det här går inte för sig” eller “tänk om andra uppfattar mig som konstig, så här gör man väl bara inte” så JO, det kan man och i det stora hela spelar det ingen annan roll än att du sprider positiv energi. Eftersom man inte kan vara alla till lags så kanske det finns nån som tycker att du inte säger/beter dig som man “borde” men då får den personen tycka det. Du har inget att förlora på att sprida och dela positivism. Våga och gläds åt känslan som sprider sig från ditt inre och ut. Som ringar på vattnet och den sköna känslan stannar kvar hos dig och andra.

🍀⭐️❤️ KRAM ❤️⭐️🍀

meenakshi

2 kommentarer

  1. Mina ögon läste dina ord om och om igen “Jag trodde aldrig det kunde få plats så mycket inuti en enda människa”💖Så lätt att först tänka på svåra saker, men som du skriver så finns det drömmar där också💖

    Denna gången läste jag bara alla budskapen istället för att välja🙏

    Ha en fin helg✨Kram🤗

    • God eftermiddag ⭐️⭐️⭐️. Det går jättebra att läsa alla kort ju 🙌. Ja, det förstod jag förra veckan, det jag skrev om idag 😍. Sååå bra!
      Önskar dig en fin adventshelg ⭐️❄️ och varm kram 🤗❤️🤗

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *