Den finaste fantasivägen- Välj ett kort

Det är inte mycket som slår när förnuft och känsla är i balans. När ingen tar över. När båda sätter gränser. När båda möts på halva vägen. När båda respekterar och lyssnar på varandra. När ingen eller inget kan komma emellan….

När förnuft och känsla är i harmoni känns det som man placerar sig själv på en väg som man kan fantisera om hur den ser ut. Det beror lite på var man trivs och vart man är på väg nånstans. Eftersom jag känner mig i balans har jag också bestämt mig för hur min fantasiväg ser ut. Där står jag nu….

Den väg jag fantiserat fram att jag befinner sig på- när förnuft och känsla är bästa vänner- är den allra bästa platsen att vara på. Dels så går ingenting överstyr, varken känslomässigt eller förnuftsmässigt. Man kastar sig inte in i varenda känsla på impuls. Inte heller låter man förnuftet vara diktator i ens liv och beter sig som en halvstressad robot. Man bara ÄR….

Det är exakt på den platsen, på den vägen man fantiserat fram att man står på- som man är helt fri & lycklig. Den plats där vägen ligger öppen för magi och mirakel. Vad som helst kan hända. Kanske det är jag som skapar MAGI & MIRAKEL eller så kommer dom springande och möter mig på vägen. Jag får se hur det blir. Jag vet bara att jag är på rätt väg eftersom den är MIN. Det är här jag ska vara, ingen annanstans. Här…. Är…. ❤️❤️❤️

TACK 😇🙏🥰 för att du läste min blogg idag. Välkommen tillbaka nästa fredag.

🤗 KRAM 🤗

VECKANS VÄLJ ETT KORT (fre-fre)

 för personlig och själslig reflektion

Oavsett om du väljer via siffra eller bild lite längre ner, så finns vägledningen för alla kort längst ner i inlägget. Du behöver inte klicka på någon siffra eller bild, utan bara känna efter om/vilket/vilka du dras till. 


Välj antingen mellan siffrorna 1-3 eller skrolla ner & välj via bild 1-3 som du dras till. Oavsett om du dras till en siffra eller en bild finns veckans vägledning för varje kort i slutet av inlägget.

Du kan välja att tänka på en fråga som rör något område av ditt liv. När du läser budskapet känner du också vad i texten du dras till och kan därmed få insikt/vägledning.

Budskapet kan röra en eller flera områden av ditt liv- kropp och allt som ingår i vår vardag (hem, hälsa ekonomi, jobb, relationer). Men även DIG, din personlighet, beteenden, värderingar, egenskaper, rädslor, förmågor osv. Känn in var budskapet resonerar hos just dig med ett öppet sinne för alla sidor av Dig/Ditt liv.

Det kan också vara så att du dras till olika kort, då är det något i varje budskap som vill ha din uppmärksamhet. Kanske det är så att du just nu har lite olika saker på gång inom Dig/ inom olika områden av ditt liv.

Ibland kan insikten komma i efterhand, även om du inte relaterar till budskapet precis när du läser det. Som att du kan känna att något stämmer men du vet inte hur/var det resonerar i dig/ditt liv förrän några dagar in i veckan.

Dras du inte till någon siffra/bild så är det troligtvis inget i budskapen du behöver just nu.

Dagens budskap kan ha energier med sig från både närmast föregående dagar och efterföljande, beroende på vad som pågår i Ditt liv/inom Dig just nu. Budskapet är en rådgivning/vägledning- ej någon spådom. Tack för idag! ❤

Kort nr 1: Det känns som du är i mitten av någonting och/eller att du skapat ditt space där du kan bara få vara, planera, fundera, reflektera. Det här utrymmet har du skapat själv eller hamnade du där på grund av något/någon annan och trivdes med det. Det känns som ett eget rum där saker & ting kan få lov och tid att växa såväl inom dig som utanför och att du förstår att det kan ta tid men att det inte spelar någon roll. När du skapar, ordnar och fixar det inuti och omkring dig, kan du då sortera bland sånt du skulle vilja förverkliga så att inre/yttre balans inte rubbas? Har du tänkt på om det du gör är för din skull eller mest för andras? Är det dina mål och/eller drömmar du försöker förverkliga eller någon annans/förväntningar/krav från andra? Agera och kommunicera inifrån och utåt för balans.

Kort nr 2: Det finns några olika saker som kan vara på gång. Något som behöver skyddas, kanske läkas. Något som du behöver vara stark i och något som du behöver göra på nåt annat sätt i/med. Kanske du behöver vara modig och lägga ner försvar och visa dina känslor? Eller kanske du behöver förlåta dig själv eller någon annan. Läget kan kännas lite stillastående då det är någon form av kärlekshandling/närmande emot dig själv och/eller någon annan. Något behöver få en ny form och du kanske redan vet vad som behöver göras? Du behöver egentligen bara bestämma dig för vad och hur.

Kort nr 3: Bli extra kär i dig själv och livet. Bli extra tacksam för allt du har, även sånt som varit. När något hör till det förflutna har du lärt dig något om dig själv som du inte hade vetat/kunnat annars. Om du inte är rik på pengar så inser du i alla fall att du är rik på en massa annat. Ibland behöver man påminna sig om sånt man tar för givet, som är så uppenbart något man inte skulle vilja vara utan, alltså sånt du har på nära håll. Betrakta och bedöm vad något/någon faktiskt ger dig i positiv mening. När du uppskattar det du har och även den du ÄR, kan du också börja välja in och ut saker i ditt liv på ett annat sätt. Vem vet vad som döljer sig, vad som väntar på att få bli upptäckt av dig, att få bli en del av ditt liv? 

♡ Be true, be YOU ♡

meenakshi

2 kommentarer

  1. Tack för vacker läsning idag💗och Tack för budskapen som jag tar till mig med lätthet🙏
    Kramar🤗

    • Tack tillbaka till dig 😇🥰🙏💖. Hoppas du har haft en fin helg. Välkommen hit igen om 1 vecka 😍. Kramar till dig från mig 🤗🤗🤗❤️❤️❤️🤗🤗🤗

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *