Reflektioner en januaridag- Välj ett kort

En hel del människor har vandrat in & ut genom mitt liv
Genom dörrar där jag bott
Genom hjärtats port

Vissa har flyktigt sprungit förbi och ropat hej
Andra stannade kvar tillräckligt länge för att antingen beröra
eller för att bli behövda
Några kom för att stanna för alltid

Jag vet på vilka sätt människor påverkat mig
Men jag vet ingenting om vad jag har haft för inverkan på andra
Vissa har sagt fina saker som gör att jag förstår eller kan ana att dom gillar & uppskattar mig på nåt sätt
Andra sa aldrig ett ljud varken då eller nu, troligtvis inte heller senare

Det är intressant hur vi människor vandrar genom livet
och gör vårt bästa för att också LEVA
Det är upp till var och en att våga, vilja & vara sitt allra bästa jag
Men vad räknas som det egentligen?
Det kan man nog bara bedöma själv

Vem är jag om jag ser mig i spegeln och ser bortom ytan?
Vem är du enligt dig själv?
Vad kan & vill man ändra på och vad är man nöjd & glad för?
Tänk om jag kunde fråga varje människa som vandrat in & ut genom mitt liv om vem jag var för dom….

Reflektioner en fredag på livets väg….

Tack för att DU läste min blogg denna veckan! STOOOOR kram från mig till dig.

VECKANS VÄLJ ETT KORT (fre-fre)

för personlig och själslig reflektion

Oavsett om du väljer via siffra eller bild lite längre ner, så finns vägledningen för alla kort längst ner i inlägget. Du behöver inte klicka på någon siffra eller bild, utan bara känna efter om/vilket/vilka du dras till. 

Välj antingen mellan siffrorna 1-3 eller skrolla ner & välj via bild 1-3 som du dras till. Oavsett om du dras till en siffra eller en bild finns veckans vägledning för varje kort i slutet av inlägget.

Du kan välja att tänka på en fråga som rör något område av ditt liv. När du läser budskapet känner du också vad i texten du dras till och kan därmed få insikt/vägledning.

Budskapet kan röra en eller flera områden av ditt liv- kropp och allt som ingår i vår vardag (hem, hälsa ekonomi, jobb, relationer). Men även DIG, din personlighet, beteenden, värderingar, egenskaper, rädslor, förmågor osv. Känn in var budskapet resonerar hos just dig med ett öppet sinne för alla sidor av Dig/Ditt liv.

Det kan också vara så att du dras till olika kort, då är det något i varje budskap som vill ha din uppmärksamhet. Kanske det är så att du just nu har lite olika saker på gång inom Dig/ inom olika områden av ditt liv.

Ibland kan insikten komma i efterhand, även om du inte relaterar till budskapet precis när du läser det. Som att du kan känna att något stämmer men du vet inte hur/var det resonerar i dig/ditt liv förrän några dagar in i veckan.

Dras du inte till någon siffra/bild så är det troligtvis inget i budskapen du behöver just nu.

Dagens budskap kan ha energier med sig från både närmast föregående dagar och efterföljande, beroende på vad som pågår i Ditt liv/inom Dig just nu. Budskapet är en rådgivning/vägledning- ej någon spådom. Tack för idag! ❤

Kort nr 1: Nu verkar det vara ett slags stillastående läge. Inte mycket händer. Dels kanske det inte finns så mycket att göra, att du befinner dig i ett läge när du faktiskt varken kan eller vill agera. Eller så är du “fast” i något så du inte riktigt vet vad du ska göra. Det kommer klarna och det enda du kan göra nu är att gilla läget. Ta ett steg i taget och läget kanske är som det är just nu för att du ska reflektera/förändra/ta tag i något. Eller är det så att något/någon behöver väntas ut. Någonting som behöver nå dig. Just nu kan saker & ting upplevas som lite oklart/oklara men det är övergående. Acceptera läget/situationen, gör inga överilade saker och/eller dra igång något utan ta det lugnt och vänta. Du kommer förstå varför men inte riktigt än.

Kort nr 2: Vad som än pågår omkring dig eller om du har lätt att bli påverkad av andra människor, media osv- kanske du är inne i en period när sånt påverkar dig lite extra. Var därför varsam och omtänksam om dig själv. Gå inte med på saker, låt dig inte dras in i och/eller övertygas om något utan var en smula eftertänksam och känn efter först. Det kan finnas saker i ditt eget liv som bättre behöver den energin- kropp, själ, ditt hem, något du tycker om att göra. Ibland kan det vara svårt att veta om man blivit påverkad av något/någon annan eller om det är en själv som inte riktigt är i balans. Ju mer uppmärksam du är och reflekterar över hur du känner dig i olika situationer/relationer- ju mer kommer du förstå hur det hänger ihop. 

Kort nr 3: Budskapet handlar om att lyfta dig över någonting. Ta dig själv till ett annat sätt att se på något/någon, byta perspektiv, skifta fokus. När du tar dig själv till det tillståndet går allting mycket smidigare och lättare. Allt känns enklare och du är/blir inte lika känslomässigt involverad i andra/annat. Du håller dig till ditt och andra får sköta sitt helt enkelt. Du kan komma in i en fas nu när allting flyter på på grund av att omständigheter och/eller du redan förändrat perspektiv, sett något/någon ur en annan vinkel, någonting har förändrats och du kan bara vara. Det handlar om just nu att inte heller bry sig om vad andra tycker och tänker utan köra ditt eget race, att byta fokus kan då handla om att inte bry dig om sånt utan vila tryggt i dig själv och det som är ditt.

Every moment in Life is precious 

meenakshi

4 kommentarer

 1. Ja, ”vem är jag om jag ser mig i spegeln och ser bortom ytan”?
  Lite kul att du skrev detta just idag😊💖Vackra tankar du skrivet ner💖

  Har börjat en gratiskurs som vara 21 dagar o idag skulle man göra ett ”spegelarbete”💖

  Valde kort nr 2 idag💖Tack💖✨

  Kram🤗

  • Hej 🙋‍♀️. Nämen vilket sammanträffande 😁. Det var ju lite kul. Tack för idag 🙏. Lycka till med 21-dagarskursen, du får berätta om den nångång. Önskar dig en fin helg ⭐️⚘️❤️. Kram ❤️🤗❤️

 2. Varmt tack för din fina vägledning och framför allt för det du skriver om dig vackra du ❤️🙏🏻. Du betyder mycket för många ❤️🤗🥰✨

  • Tack finaste Anna 🥰😇🙏. Vilka fina ord 😍. Massa kramar 🤗🤗🤗❤️❤️❤️

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *