Ett annat liv, en annan tid- Välj ett kort

Jag har inga drömmar
Jag längtar inte efter något
Har inte ens tänkt tanken på att det skulle vara möjligt
Jag har inga gränser mellan mig och andra
Jag flyter med, anpassar mig, har lärt mig läsa av hur jag ska göra och vad jag ska säga
Har inte ens tänkt tanken på att jag skulle kunna stoppa och stanna upp och förändra hela min världsbild men framförallt mig själv

Ingen ser och ingen vet hur rädd jag är för att göra fel
Att inte passa in
Hur osäker jag är på mig själv och alla andra
Som om jag inte riktigt vet vad som gäller
Rätt självklart att jag känner så
Eftersom jag inte vet vem jag är

Ett annat liv i en annan tid
Där allting nu i efterhand verkar ha varit på låtsas
När jag var på låtsas
Samtidigt känns det overkligt, var det verkligen så?
Eller rättare sagt, var det verkligen jag?

Ett annat liv återberättat i några få korta meningar många år senare
Sen dess har jag passerat igenom flera liv i detta liv
Från låsta lägen, till att förändra och förändras tusen gånger om
Våga känna, våga erkänna
Vilja förstå, vilja veta
Vem jag var
Vem jag är
Hur & varför
Se sammanhang
Förstå orsaker
Bryta mönster
Lämna för att börja om
Leva, inte bara överleva som någon så klokt skrev nånstans

Vad jag ville säga med detta inlägget var att glöm inte att tacka dig själv för varenda grej du gör för dig själv. Allt räknas- från det största mest modiga till det minsta, mest osynliga. GLÖM ALDRIG DET!
TACK ❤️😇❤️ för att du läste min blogg idag. Välkommen åter nästa fredag.

☆ Kram ☆

VECKANS VÄLJ ETT KORT (fre-fre)

 för personlig & själslig reflektion

Oavsett om du väljer via siffra eller bild lite längre ner, så finns vägledningen för alla kort längst ner i inlägget. Du behöver inte klicka på någon siffra eller bild, utan bara känna efter om/vilket/vilka du dras till. 

Välj antingen mellan siffrorna 1-3 eller skrolla ner & välj via bild 1-3 som du dras till. Oavsett om du dras till en siffra eller en bild finns veckans vägledning för varje kort i slutet av inlägget.

Du kan välja att tänka på en fråga som rör något område av ditt liv. När du läser budskapet känner du också vad i texten du dras till och kan därmed få insikt/vägledning.

Budskapet kan röra en eller flera områden av ditt liv- kropp och allt som ingår i vår vardag (hem, hälsa ekonomi, jobb, relationer). Men även DIG, din personlighet, beteenden, värderingar, egenskaper, rädslor, förmågor osv. Känn in var budskapet resonerar hos just dig med ett öppet sinne för alla sidor av Dig/Ditt liv.

Det kan också vara så att du dras till olika kort, då är det något i varje budskap som vill ha din uppmärksamhet. Kanske det är så att du just nu har lite olika saker på gång inom Dig/ inom olika områden av ditt liv.

Ibland kan insikten komma i efterhand, även om du inte relaterar till budskapet precis när du läser det. Som att du kan känna att något stämmer men du vet inte hur/var det resonerar i dig/ditt liv förrän några dagar in i veckan.

Dras du inte till någon siffra/bild så är det troligtvis inget i budskapen du behöver just nu.

Dagens budskap kan ha energier med sig från både närmast föregående dagar och efterföljande, beroende på vad som pågår i Ditt liv/inom Dig just nu. Budskapet är en rådgivning/vägledning- ej någon spådom. Tack för idag! ❤

Kort nr 1: Energin känns sprudlande och lätt. Det är någon/något som påverkar dig så att du kan släppa lite på allvarsamhet och måsten. Nästan som att du kommer på dig själv med att undra vad du håller på med och du hellre väljer att göra nåt roligare och trevligare. Det känns också som att någonting håller på att växa, som ett frö du planterat. Det skulle i så fall vara något som är viktigt för dig och som gör att du känner den här härliga energin, för att du faktiskt ser någon form av resultat. Reflektion: När du tänker att du vill göra något, slår du då ifrån dig det och tänker att det inte är någon idé? Har du gjort allt du kan för att sen låta det vara? Finns det några tråkiga saker du håller fast vid av vana? Kan du bryta vanan nån gång då och då och göra något annat? Om det känns ovant och “jobbiga” känslor kommer upp, kan du jobba med dom, tillåta dig själv att det är okej att ändra på planerna.

Kort nr 2: Kommunikation. Vad är det som behöver sägas? Något du inte vågar? Hur kan du säga det på bästa sätt så det kommer ut? Eller kan du skriva ut det på papper och se hur det känns? Så länge du kommunicerar utav respekt både för dig själv och andra så är det bra att komma ihåg att andras reaktioner är inte ditt ansvar. Kanske det är något du vill säga till någon men inte riktigt har koll på känslorna än. Då kan du först undersöka vad du känner och varför innan du säger något. Ibland kan känslorna vara blandade och då blir det lätt att man själv tycker att man svamlar och låter osammanhängande. Så samla ihop vad det faktiskt är du vill framföra om det är mycket känslor inblandade. Bra att du själv vet vad du menar innan du säger det. När du talar utifrån ditt allra innersta, ärligt och respektfullt sänder du ut den energin i ditt personliga space, samtidigt som det känns skönt när något inte “trycker på”. Kommunikation kan också handla om att helt enkelt säga snälla saker till sig själv, byta ut dömande ord som är så lätta att trycka ner sig själv med. Öva på att säga nåt annorlunda till dig själv om du gör så. Låt det du behöver få ut komma ut, på ett bra sätt. Välj orden så dom stämmer överens med DIG, inte för att undvika konflikter, ursäkta dig själv etc.

Kort nr 3: Så tar du dig plötsligt igenom/upp ur något. Kanske något som varit riktigt jobbigt men som nu släpper taget. Antingen löser det sig av sig själv eller ser du till att hitta en lösning. Det är dags att komma ur någon bubbla du befunnit dig i/något som påverkat dig och komma tillbaka till livet (närvaro). För att komma “tillbaka”- kan du se det hela ur ett annat perspektiv? Hur vill du säga om ex 5 år att du hanterade det om du fick välja? Kan du minnas något annat tillfälle när du liksom fastnat eller varit för djupt “inne” i något, att det nästan hände utan att du märkte det och hur gjorde du då? Är det något du kan göra igen eller lärde du dig något annat av det? Oavsett hur din situation ser ut så är det något som gör att det känns mycket bättre och det känns skönt.

♡ Be happy, be bright, be YOU ♡

4 thoughts on “Ett annat liv, en annan tid- Välj ett kort

  1. Tack för din fina text💗🙏 Vi är många som trodde att det var så det skulle vara då, men inte nu😊Det tar tid att växa!💗Och det måste få ta tid💗Kram🤗

    1. Tack 🙏❤️. Så sant som det är sagt 😍. Tänk vad mycket man lärt sig om sig själv 😇. Kramar 🤗❤️🤗

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *