Synkar med Livet- Välj ett kort

Livet är i synk med mig men det är ingen slump
Det är för att jag ändrar ibland och vägrar släpa runt på sånt som inte är bra för mig
Livet är i synk men det är inget sammanträffande
Det är för att jag justerar lite i sömmarna på det som inte passar

Ingen människa glider runt på lyckorus dagarna i ända
Men visst kan man låtsas, hålla masken så att alla ser
Innerst inne önskar man nog att man hade varit lite mer i synk

När livet är i synk verkar allt bara lösa sig som man vill
Allt fungerar både inuti och utanför
Allt faller på helt rätt plats

Men synket vore inget utan mig
Det handlar inte om tur eller lyckoträff även om man faktiskt ibland kan tro det (wow, vilken tur jag har)
Det är jag som avslutat, ändrat, erkänt, förstått, förlåtit, förnyat, förbättrat, släppt….

Ibland kan man räkna ut var man frigjorde nån form av energi
Det är lätt att räkna ut varför ny energi- synket- dyker upp

Andra gånger har man ingen aning och behöver inte heller ha det
Det är egentligen bara att tacka och ta emot

Synket brukar springa rakt in i mitt liv när allting känns rent
När det inte finns någon typ av “låg” energi
Vad kan man då räkna som det?
Det finns massor! En del kan vara uppenbara, andra lite mer dolda- till och med för en själv…. exempelvis- skuld, skam, rädsla, avundsjuka, bitterhet, missnöje, oro, hat, hämnd, otrygg, ledsen, deprimerad, kontrollerad  osv.
Det kan räcka med att man säger såna ord känns deras energi. Det känns tungt och lågt på nåt sätt. Utifrån “låga” energier kan man ha lärt sig/skapat både tankemönster, känsloreaktioner, fysiska reaktioner, beteenden och handlingar som kan runt i ett ekorrhjul kopplat till ett enda av dessa ord.

Synket känns rent. Vad kan man då räkna som “ren” energi (eller hög)?
Såklart ALLA ord som känns bra! Lycka, harmoni, klarhet, lättnad, frigörelse, frihet, äkthet, kärlek, glädje osv. Utifrån “rena” energier börjar man synka ihop både tanke, känsla, kropp och handling. Och vips så har det uppstått ett synk.

TACK snälla DU för att du läste mina reflektioner om synkronicitet. Om du gillar bloggen är du VÄLKOMMEN hit nästa fredag. Kör några inlägg till innan “jullovet”.

KRAM

VECKANS VÄLJ ETT KORT (fre-fre)

☆ för personlig & själslig reflektion ☆
Oavsett om du väljer via siffra eller bild, så finns vägledningen längst ner i inlägget. Du behöver inte klicka på någon siffra eller bild, utan bara känna efter vilket/vilka du dras till. 

Känn om du dras till siffrorna 1-3 eller skrolla ner & välj via bild 1-3.
Eller tänk på en fråga som du vill ha vägledning/svar på.

Budskapet kan röra en eller flera områden av ditt liv- kropp och allt som ingår i vår vardag (hem, hälsa ekonomi, jobb, relationer). Men även DIG. Känn in var budskapet resonerar hos just dig med ett öppet sinne för alla sidor av dig/Ditt liv.

Du kanske dras till olika kort, då är det något i varje budskap som vill ha din uppmärksamhet. Det kan vara så att du just nu har lite olika saker på gång inom dig/ inom olika områden av ditt liv.

Insikten kan komma i efterhand, även om du inte relaterar till budskapet precis när du läser det. Som att du kan känna att något stämmer men du vet inte hur/var det resonerar i dig/ditt liv förrän efter några dagar/närmaste framtid.

Dagens budskap kan ha energier med sig från både närmast föregående dagar och efterföljande, beroende på vad som pågår i Ditt liv/inom Dig just nu. Budskapet är en rådgivning/vägledning- ej någon spådom. Tack för idag! ❤

1.

2.

3.

Kort nr 1: Nu är det bara att fortsätta. Det kanske känns som det är långt kvar. Du kanske har lust att ge upp. Men du vet också att detta är något du behöver fortsätta med för att det är nödvändigt på längre sikt. När det har gått ett tag kanske du märker att det känns lättare just att du inte tänker på det så mycket men också att du blir klar/något går snabbare än du först trodde. Budskapet kallar på fokus och tålamod och att påminna dig själv om varför. När du stöter på inre eller yttre utmaningar/hinder/motstånd så är det där du behöver fokusera för att komma vidare. Det brukar vara så att man går igenom olika faser i en process men det är också dom som gör att man kommer framåt/vidare, även om man tänker att det “stoppar upp”.

Kort nr 2: Vad behöver du just nu för att det ska lättare och smidigare för dig? Vad behöver du “kasta överbord”? Din kropp kan känna sig tung och seg, dels av årstiden men också av andra saker som egentligen inte är så viktiga men kanske du engagerar dig utan att vara närvarande, för att du är van, för att du lovat eller av någon annan anledning. Just nu känns det som du behöver låta bli eller hoppa över vissa saker/situationer/relationer för att hämta energi/ladda batterierna. Det kanske är något du behöver göra i ditt hem eller säga till någon, det är också att “få något gjort” och känna sig lite lättare, även om det kan vara tråkigt/jobbigt att ta tag i. Det du vinner på om du gör nåt sånt (eller låter bli något beroende på vad just du kan relatera till- är lättnad för kropp & själ.

Kort nr 3: Budskapet handlar om att du  kan be om hjälp och support av andra eller tvärtom. En känsla av samhörighet och gemenskap med likasinnade. Att tillsammans skapa något, uppleva något, glädjas åt något. Sånt där som känns så bra inuti både när man gör det och efteråt. En äkta känsla som aldrig kan mäta sig med flyktiga och/eller materiella saker (även om man kan tycka om en materiell sak). Tveka inte att be om hjälp och support men om det är tvärtom handlar det mer om att ta dig tid att göra det för någon annan, trots jultider. För det kanske också är nu i mörker och juletid som människor behöver varandra. Det kan också handla om att våga ta kontakt med någon du är intresserad av och vill lära känna mer och öppna dig för att bjuda in nya relationer i ditt liv. 

♡ Create good moments and love Life ♡

(Samtliga foto/bilder kommer antingen från gratissidan Pixabay.se eller från mitt privata fotoalbum)

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *