Vågrörelser- Välj ett kort

Jag älskar livet och livet älskar mig.
Även alla dom stunder jag förbannat- jag var ändå vid liv.
Jag älskar livet och livet älskar mig.
Även dom stunder jag velat lägga mig på gatan och låta alla känslor rinna ner i en gatubrunn- jag var ändå vid liv.
Jag älskar livet och livet älskar mig.
Även när jag varit fastbunden till andra människor jag velat fly ifrån, av skäl och orsaker av alla de slag- jag var ändå vid liv.
Jag älskar livet och livet älskar mig.
Även när kroppen vägrade röra sig- jag var ändå vid liv.

Allting kommer till en punkt när det inte går att undgå att lyssna till ljudet av sina egna andetag- livet som jag fått här & nu.
Känslokaoset benades ut.
Situationer och relationer suddades bort.
Allt som jag behövde för att hitta tillbaka till mig och mina andetag.
Säg mig, är det inte att vara vid liv?

Jag älskar livet och livet älskar mig.
Nästan ingenting av det jag en gång trodde, höll fast vid, gjorde eller sa spelar längre någon roll.
Var jag där? Ja, det var jag.
Var det jag? Ja, det var det.

En gång läste jag nånstans att “lugnet är bara ett andetag bort”. I livets vågrörelser finns det stormande hav och lugna vatten. Dom går om vartannat. En rörelse kan ena stunden vara tankar. I nästa stund känslor. Ibland är det kroppen som rör sig. Och det finns alltid någon annan som har det värre än det man själv upplever som kaos i sitt liv. Jag visste det hela tiden och kanske var det den tanken som fick mig att ta ett djupt andetag varje gång jag hamnade under havets yta. Kanske var det just den vetskapen som förde mig framåt och igenom.

För hur det nu än var, är och blir- jag är ändå vid liv.
Det spelar inte längre någon roll vem eller vad, hur eller varför- jag är ändå vid liv.
Från livets trassel till glädje, förlåtelse och förståelse. Livets vågor rör sig alltid på nåt sätt och jag navigerar på livets hav med mina andetag.

TACK ❤️ för att du läste min fredagsblogg
Kram från mig till dig ❤️

VECKANS VÄLJ ETT KORT (fre-fre)

☆ för personlig & själslig reflektion ☆

Oavsett om du väljer via siffra eller bild, så finns vägledningen längst ner i inlägget. Det går inte klicka på någon siffra eller bild, utan bara känna efter vilket/vilka du dras till och skrolla ner. Då budskapen är allmänna/generella är det inte en personlig läsning för någon specifik person. 

Känn om du dras till siffrorna 1-3 eller skrolla ner & välj via bild 1-3.
Eller tänk på en fråga som du vill ha vägledning/svar på.

Budskapet kan röra en eller flera områden av ditt liv- kropp och allt som ingår i vår vardag (hem, hälsa ekonomi, jobb, relationer). Men även DIG. Känn in var budskapet resonerar hos just dig med ett öppet sinne för alla sidor av dig/Ditt liv.

Du kanske dras till olika kort, då är det något i varje budskap som vill ha din uppmärksamhet. Det kan vara så att du just nu har lite olika saker på gång inom dig/ inom olika områden av ditt liv.

Insikten kan komma i efterhand, även om du inte relaterar till budskapet precis när du läser det. Som att du kan känna att något stämmer men du vet inte hur/var det resonerar i dig/ditt liv förrän efter några dagar/närmaste framtid.

Dagens budskap kan ha energier med sig från både närmast föregående dagar och efterföljande, beroende på vad som pågår i Ditt liv/inom Dig just nu. Budskapet är en rådgivning/vägledning- ej någon spådom. Tack för idag! ❤

1.

2.

3.

Kort nr 1: Om du har drömmar och idéer just nu, kanske det inte bara behöver vara just det. Det känns som du är på väg att sätta igång något, en idé om/längtan efter att så sakteliga börja manifestera något men att du kanske inte tagit något steg än eller funderar på hur du skulle kunna börja. Fortsätt drömma och fundera över hur du kan få ner den här idé/dröm/längtan till jorden. Vad skulle kunna vara möjligt? Var och hur skulle du kunna börja? Finns det något du kan göra men du kanske har några begränsningar som gör att du inte riktigt vågar? Ju mer du planerar det i fantasin, ju verkligare kommer det kännas och på sikt kommer du säkert ta ett steg i någon riktning. Just nu verkar det vara en balans mellan tanke och handling och den balansen ska såklart kännas rätt innan du agerar. Fortsätt fundera på om och vad som skulle kunna vara möjligt och vad för positivt skulle det ge dig att börja förverkliga något/hur skulle det kännas? 

Kort nr 2: Det här budskapet handlar om samarbete med andra. Om du är i relationer/situationer där samarbetet är “svårt” kanske du ska fundera på hur mycket energi du lägger på hur och vad andra människor gör. Kanske avsluta samarbetet och hitta andra mer likasinnade. Det kan handla om relationer där samarbetet kan expandera genom kommunikation så att det blir mer klart och tydligt hur man kan samarbeta på bästa sätt. Ett samarbete kan ju vara allt från jobb, grupp, familj osv. Öppenhet, tydlighet och kommunikation är viktigt för att ett samarbete ska fungera. Är det något du behöver vara öppen med, kommunicera i någon form av samarbete? Eller kanske du håller tillbaka egenskaper som du inte visar andra, som skulle kunna leda till något om du visar “dig själv”? I relationer där samarbete krävs är det också viktigt att stå på sig om det behövs men samtidigt visa andra respekt om man är olika. Det är var och ens ansvar att hitta sin plats för att känna sig delaktig och uppskattad. 

Kort nr 3: Det verkar finnas en längtan, ett behov av inspiration och motivation. Att hitta glöden inom dig som gör att du sätter fart med något som du känner lust för, som är viktigt för dig osv. Kanske du är för mycket i ditt vardagsjag med rutiner och måsten men det finns också plats för att bjuda in/skapa något nytt i ditt liv. Någonting inom dig verkar längta efter att känna att något händer, att du är på G med något. Här gäller det att använda hela dig. Vad är det som behöver hända/göras nu för att du ska hitta glöden inom dig? Har du fastnat i tankar som bara rullar, så kanske du behöver ta reda på vad du egentligen känner. Eller kanske känslor som stängs inne behöver formuleras om till logik och handling? Är det något som behöver justeras och i så fall vad hos dig själv, som kan göra dig sådär full av energi som riktas exakt dit du vill ha den? Kan du sparka igång dig själv? När du bestämmer dig för att ” nä, nu kör jag” så kommer det ända inifrån och en kick är precis vad det känns att du behöver just nu.

♡ Gör som havet- VÅGA ♡

(Samtliga foto/bilder kommer från gratissidan Pixabay.se eller från mitt privata fotoalbum)

8 thoughts on “Vågrörelser- Välj ett kort

  1. Så fint! Jag blir så berörd av din text! Fastnade vid dina ord “Jag är ändå vid liv” och kortens budskap ger många insikter. Jag bara läste rakt igenom allt idag.
    Nu har jag gjort flera ärenden, gått en promenad och sett ryggtavlan på stans snyggaste man. Jag är ju inte den som ropar högt på håll. Man får ju hålla igen lite.
    Lev väl kära vän så får vi nog massor med fina år framåt, med toppar och dalar och ljus och mörker.
    Kram♥️

    1. Tack ❤️❤️❤️. Jag blir också berörd av det fina du skriver om mitt inlägg ❤️. Vi lär ju höras o ses i livets vågrörelser ❤️. Stoooor kram ❤️

  2. Valde kort nr1
    Planerar mycket i mitt
    huvud hoppas att det så småningom blir sant
    Hittills har det fungerat.Tron betyder
    mycket

    1. Hej ❤️. Så sant, så sant. Hoppas det blir flow framöver. Bra att planera också ju. Tack för att du läste bloggen denna veckan ❤️. Kramar ❤️❤️❤️

  3. Såå vackert du skriver ❤️ och mycket igenkänning ❤️ vägledningen var mitt i prick (nr 1) ❤️ tack så mycket ❤️

  4. Sååå fint skrivet & så fina bilder ❤️❤️❤️. Igenkänning delux 😊. Jag har äntligen landat på stranden i lugnet & tänker att “jag” ska klättra alla stegen upp i fyrtornet så mitt innersta ljus förhoppningsvis får lysa som vägledning ut i mörkret. Vägen är lång & tuff uppför alla trappor, att “släppa taget”…& landa i ❤️. Allt gott till dig & stort tack för att du delar!! Sköt om dig fiiina. Stor go kraaaam 🤗🤗🤗❤️❤️❤️🌊🛟🎇 från Maria

    1. Hej fina du <3
      Tack snälla, vad fint, både din feedback och att du delar med dig av din egen väg i livet. Jag önskar dig allt det vackra du söker och STORT tack <3 för att du läste veckans inlägg. Varm kram till dig från mig <3

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *