Livscirklar- Välj ett kort

När man är mitt i nånting känns det som om det kommer vara för evigt
Oavsett om det är något påfrestande eller något positivt
Ibland hoppas man att det ska vara över
Ibland vill man aldrig att det ska ta slut

Man bara är där mitt i allting och gör det man ska
Oavsett om det är något man måste ta sig igenom eller något härligt
Ibland vill man bara ge upp
Ibland hoppas man att få stanna där för alltid

Att vara i mitten av någonting kan precis som allting annat vi upplever, vara bra eller dåligt. Upplevas som ett måste eller ett vill. Kännas tungt eller lätt. Många gånger står man där sen med facit i hand lite längre ifrån mitten, en bit bort. Och det är oftast då det har hänt en massa saker mitt i allting, mitt i något. Det är då man brukar förstå lite mer och få lite mer klarhet.

Man befinner sig ofta i flera cirklar om man nu ska tänka sig det symboliskt. Det kan finnas en cirkel för vardagen. Kanske man springer fram och tillbaka i den och egentligen skulle behöva stå lite mer i mitten. Vara lite mer strukturerad med hem, hälsa och ekonomi. Det kan finnas en cirkel för vänner. I den cirkeln kanske man står fast i mitten och inte vill flytta sig. För att man har bra relationer och är alldeles nöjd.

Hur många cirklar har du i ditt liv? Vad heter dom? Var befinner du dig i var och en av dina livets cirklar? Rita gärna på ett papper och skriv ner dina reflektioner. Kanske du behöver förflytta dig i någon/några av cirklarna? Justera något? Förändra något? Gå ut ur en cirkel och aldrig mer gå in igen? Utgå alltid ifrån vad du känner i ditt hjärta, trots att ord som “måste, borde, vågar inte, kan inte, får inte” studsar fram som en studsboll och slår ner just exakt där och när du hör något som känns mer sant. Utgå alltid ifrån ditt hjärta. Utgå. Alltid. Inifrån.

Tack 😇🙏💖 för att du läste min blogg denna fredag. STOR kram 🤗💖🤗

VECKANS VÄLJ ETT KORT (fre-fre)

☆ för personlig & själslig reflektion ☆
Oavsett om du väljer via siffra eller bild, så finns vägledningen längst ner i inlägget. Det går inte klicka på någon siffra eller bild, utan bara känna efter vilket/vilka du dras till och skrolla ner. Då budskapen är allmänna/generella är det inte en personlig läsning för någon specifik person. 

Känn om du dras till siffrorna 1-3 eller skrolla ner & välj via bild 1-3.
Eller tänk på en fråga som du vill ha vägledning/svar på.

Budskapet kan röra en eller flera områden av ditt liv- kroppen och allt som ingår i vår vardag (hem, hälsa ekonomi, jobb, relationer). Men även DIG- tankar, känslor, personligheten. Känn in var budskapet resonerar hos just dig med ett öppet sinne för alla sidor av dig/Ditt liv.

Du kanske dras till olika kort, då är det något i varje budskap som vill ha din uppmärksamhet. Det kan vara så att du just nu har lite olika saker på gång inom dig/ inom olika områden av ditt liv.

Insikten kan komma i efterhand, även om du inte relaterar till budskapet precis när du läser det. Som att du kan känna att något stämmer men du vet inte hur/var det resonerar i dig/ditt liv förrän efter några dagar/närmaste framtid.

Dagens budskap kan ha energier med sig från både närmast föregående dagar och efterföljande, beroende på vad som pågår i Ditt liv/inom Dig just nu. Budskapet är en rådgivning/vägledning- ej någon spådom. Tack för idag! ❤

1.

2.

3.

Kort nr 1: Du befinner dig i valet eller kvalet. Just nu händer ingenting, utan det är som att du väntar på att du ska komma på nåt mer- kanske ett argument eller en ursäkt eller hitta något mod du saknar? Eller väntar på att någon annan ska hjälpa dig eller ta beslutet åt dig istället? Det är som att du vill något men inte gör det. Som att du vill uppleva något nytt, ta dig vidare eller någon annanstans och det kan ju såklart vara något inom dig själv, något du vill ta tag i hos dig själv och inte utåt inom nåt område av livet. Du behöver sätta igång något nu för att det inte ska bli helt stillastående eller inte bli av alls. 

Kort nr 2: Det här budskapet handlar om dina tillgångar/resurser. Det kan vara pengar men också din tid och energi som behöver ses över, hur du använder dina “tillgångar”. Genom att endast lyssna till dig själv så vet du vad just DU vill lägga pengar/tid/energi på och om något behöver justeras vad gäller det, kanske det inte går till fullo just nu men se om du kan göra små förändringar så att du varken “slösar eller snålar”. Med andra ord skapa balans och stabilitet. Det kan också handla om din hälsa, kanske något du behöver börja med eller sluta med för att kroppen ska må bra. Var mån om dig själv och börja sakta men säkert med små förändringar, det kan behövas både tålamod och fokus.

Kort nr 3: Det verkar som om huvudet snurrar och tankar tar över. Det är nästan som att vissa tankar om något/någon jagar dig för mycket och/eller för ofta och det kan fortsätta, så du behöver få ur dig något. Detta påverkar dig även känslomässigt, du blir låg men även fysiskt i form av att du kan känna saker i kroppen. Kanske med andningen, magen eller hjärtslag. När detta händer kan du försöka ett annat perspektiv på det hela, nästan som att prata med ett barn, ställ frågor till dig själv och ge ärliga svar. Du kan också hitta alternativ att kanalisera det du går och tänker på genom att försöka få det ur dig, kanske någon annan kan se det ur ett annat perspektiv om inte du själv kan? Eller via känslor som inte ges tid att “komma ut”. Något behöver komma ut i alla fall, istället för att surra och snurra inuti. Hitta sätt att kanalisera dina tankar, gärna flera stycken. Skriv utan att läsa sen. Prata med en vän eller något annat som du nån annan gång har gjort när du befunnit dig i samma tillstånd. 

♡ Life is a circle ♡

(Samtliga foto/bilder kommer från gratissidan Pixabay.se eller från mitt privata fotoalbum)

4 thoughts on “Livscirklar- Välj ett kort

  1. Ja, vad heter mina cirklar? De är många och flera går in i varandra. Ibland försvinner en, och någon annan kommer tillbaka. Och det händer att jag befinner mig utanför en cirkel stundtals, ibland alldeles för länge för att känslor och tankar snurrar och inte tar slut. Tack för dina reflektioner🙏
    Idag valde jag inget kort, men jag läste alla budskap💗Det är så skönt när det är lugnt i mitt inre😄Inga humlor som surrar.
    Imorgon ska jag på en spirituell mässa i min lilla stad💗
    Kram och trevlig helg🤗

    1. Hej och tack för att du delar med dig om hur du har det med dina livscirklar 🙏😇.
      Åh, vad kul med spirituell mässa, önskar jag kunde kommit till dig och hängt med.
      Önskar dig en mysig helg 🌸.
      Stor kram 🤗💖🤗

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *