Väntar på mig själv- Välj ett kort

⏸️ Kommer inte kunna svara på några kommentarer här inne på bloggen eller på Fb förrän måndag. Är bortrest hela helgen 😊😇⏸️

Har du varit med om känslan av att veta att du kan göra mer men väljer att låta bli? Som om man ännu inte gjort sitt allra bästa men inte vet varför?

Just där befinner jag mig nu men jag tänker inte gå in på några detaljer. Låt mig säga så här: Det är en sak som jag har lagt på hyllan. Jag tänker på det ofta, vilket gör att det tar en del mental energi men inte så att det övergått till att kännas jobbigt. Vad som faktiskt känns jobbigt är att jag inte vet varför jag låter det ligga på hyllan. För själva grejen det handlar om är ingen jobbig sak utan något jag är intresserad av. Men jag låter det bara vara….

Har du varit med om känslan av att känna att du inte riktigt vet hur du ska göra? Som om man vill så mycket men inte litar på sig själv?

Just där är jag nu och jag känner mig frustrerad på mig själv. Vad är det som gör att jag inte kommer till skott? Började så smått fundera på om jag verkligen är så pass intresserad som jag säger mig vara men kom fram till att jag är det. Problemet finns någon annanstans och jag tror jag lyckades hitta vad det handlade om. Men fortfarande låter jag det bara vara….

Jag har hittat ursäkter och bortförklaringar men har också ibland ärligt kunnat säga varför den där grejen ligger kvar på sin hylla och samlar damm. Den här veckans förklaring är att jag har haft en hel del småfix inför helgens kommande fest- och trevligheter jag är bjuden på men snart…. Snart måste jag väl ändå ta itu med saken en gång för alla, för jag måste erkänna att jag är riktigt trött på mig själv nu. Men den här veckan får det bara vara….

TACK snälla DU 🙏😇🥰🩷 för att du läste min fredagsblogg idag.
🤗 KRAM 🤗

VECKANS VÄLJ ETT KORT (fre-fre)

☆ för personlig & själslig reflektion ☆
Oavsett om du väljer via siffra eller bild, så finns vägledningen längst ner i inlägget. Det går inte klicka på någon siffra eller bild, utan bara känna efter vilket/vilka du dras till och skrolla ner. Då budskapen är allmänna/generella är det inte en personlig läsning för någon specifik person. 

Känn om du dras till siffrorna 1-3 eller skrolla ner & välj via bild 1-3.
Eller tänk på en fråga
 som du vill ha vägledning/svar på.

Budskapet kan röra en eller flera områden av ditt liv- kroppen och allt som ingår i vår vardag (hem, hälsa ekonomi, jobb, relationer). Men även DIG- tankar, känslor, personligheten. Känn in var budskapet resonerar hos just dig med ett öppet sinne för alla sidor av dig/Ditt liv.

Du kanske dras till olika kort, då är det något i varje budskap som vill ha din uppmärksamhet. Det kan vara så att du just nu har lite olika saker på gång inom dig/ inom olika områden av ditt liv.

Insikten kan komma i efterhand, även om du inte relaterar till budskapet precis när du läser det. Som att du kan känna att något stämmer men du vet inte hur/var det resonerar i dig/ditt liv förrän efter några dagar/närmaste framtid.

Dagens budskap kan ha energier med sig från både närmast föregående dagar och efterföljande, beroende på vad som pågår i Ditt liv/inom Dig just nu. Budskapet är en rådgivning/vägledning- ej någon spådom. Tack för idag! ❤

1.

2.

3.

Kort nr 1: Det här budskapet handlar om att återkalla delar av dig själv som du förnekat, har glömt bort, inte låtsats om eller inte visste att du hade. Att se klart på vem du faktiskt är och börja leva utefter det. Att sortera bort olika saker som inte är du- relationer, omständigheter, beteenden, övertygelser osv. Nånstans kanske du känner att du inte känner dig själv eller inte vet varför du är och/eller mår som du gör. Kanske du känner dig vilsen inuti fast ingen skulle märka det. När man återkallar “förlorade” delar av sig själv så får man också vara beredd på att ge sig själv ärliga svar när man ställer frågorna varför, hur osv. Att förstå dig själv är nyckeln här för att kunna leva mer som den du är, inte den du tror att du borde vara, lärde dig att vara, anpassade dig att bli. DU. Inom vilka situationer/relationer just nu känner du att du inte är och gör som dig själv? Utgå därifrån.

Kort nr 2: Du kanske hittar ett sätt att fortare “ta dig fram” inom det närmaste. Du har lagt ner tid och energi och nu känns det som att du får fart av någonting. Kanske du kommer på det själv eller dyker det upp som en möjlighet. Du har tankar och idéer om hur du vill göra, hur du vill att saker ska bli och förverkligas men det kan vara svårare att genomföra- dels på grund av andra människor eller omständigheter- men det verkar viktigt för dig att få det du har “i huvudet” förverkligat. Kan du också slappna av och ha tålamod? Kan du fortsätta med dina uppdrag, planer, projekt utan att bli frustrerad om det tar tid och hålla fast vid dessa ändå? Och när du lyckas, när det funkar och rullar på- kan du då också stanna upp och känna hur det känns utan att rusa vidare till nästa grej? Fortsätt göra ditt bästa och på ditt sätt men glöm inte bort att njuta av känslan också och checka av din kropp med jämna mellanrum.

Kort nr 3: Den här veckan finns en vägledning om engagemang i nära relationer. Att mötas i något.. Någonting som gör att du känner hur bra det känns och hur bra ni passar ihop. Det kan handla om vilken typ av relation (och situation) som helst eller någon helt ny. Känslan här är i alla fall att du märker det för att det känns väldigt nära. Gemensamt intresse eller erfarenheter. Kärlek och omtanke. Men det kan också handla om någon du inte tänkt på alls eller tänkt att ni lever olika liv men så visar det sig att det känns jättebra inom dig när du tänker på, är nyfiken på, är intresserad av att lära känna/umgås med den personen mer. Ett engagemang i nära relationer kan också handla om att bli mer närvarande själv och inte ta någon “för given”. Var öppen för dels nya relationer (gå på inre känsla) men också att fördjupa relationer du redan har. Vem/vilka matchar du med? Hur kan du spendera mer tid och närvaro i dessa relationer? Finns det någon du vill lära känna/veta mer om men inte tagit steget att kontakta den personen? 

♡ Just do it ♡

(Samtliga foto/bilder kommer från gratissidan Pixabay.se eller från mitt privata fotoalbum)

2 thoughts on “Väntar på mig själv- Välj ett kort

  1. Spännande läsning😄Hoppas få höra fortsättning när det är dags🍀

    Tack för budskap💗🙏

    1. Hej <3
      Mitt svar blev sent men du vet ju varför 🙂 Helgen var fantastisk, som att befinna sig i en bubbla. STORT tack för att du läste veckans inlägg och STOR kram från mig till dig <3

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *