Sant- Välj ett kort

Att vara sann emot mig själv gäller alltid. MEN…. Ibland finns det lite olika MEN som ska vägas fram & tillbaka 😬🤭. Så kan det exempelvis vara när den förnuftiga delen av mig är säker på att den har rätt. Samtidigt som den känslomässiga delen vägrar ge med sig. Och så är splittrandet av sanningen ett faktum. Eller i alla fall blir sanningen otydlig och oklar…. 😶

Det kan också vara så att jag ljuger för mig själv. Försöker smita undan sanningen genom att komma på ursäkter & bortförklaringar inför mig själv. Likaväl som jag försöker övertyga mig själv om att nu, nu minsann är det den riktiga sanningen jag fått fatt i. Om så är fallet brukar det ofta visa sig ganska snabbt genom att det ändå inte känns riktigt bra och/eller är samma motstånd som tidigare som tar mycket mer energi än det ger. Eller bara tar energi så att jag blir helt trött. Jag känner liksom när det blir så, det skaver på nåt sätt och i värsta fall känns det som om jag faller isär. Fast då har jag ljugit, bortförklarat och förnekat lite för länge om det råkar bli så. Då är det dags att inse att det var en osann sanning. Det enkla och trots allt bästa med det hela är att hur jag än gör, kan jag aldrig fly ifrån mig själv. Aldrig- det finns inte en chans.

Vad är sanning för mig? Det är ärlighet. Att vara helt sann angående både tankar och känslor samt väga in yttre omständigheter om det behövs. Trixet är sen att få ihop detta till en helhet och låta resten falla bort. 

Sen finns det såklart tillfällen när sanningen är helt hållet klar och tydlig. Jag älskar klarhet och tydlighet väldigt mycket. Både när jag känner det själv men också när andra människor gör och är detsamma. Då är sanningen solklar och det är det allra bästa alternativet ☀️👏🥰.

Så med ens är det här inlägget slut men jag är tillbaka nästa fredag. Tack alla som läste ända hit med önskan om en fin helg🌻💖! 

VÄLJ ETT KORT

Välj den bild/siffra mellan 1-3 som du dras till, skrolla ner och läs dagens budskap. Du kan även välja att tänka på en fråga som rör något område av ditt liv. När du läser budskapet känner du också vad i texten du dras till och kan därmed få nån insikt/aha-upplevelse.

Det kan också vara så att du dras till olika kort, då är det något i varje budskap som vill ha din uppmärksamhet. Kanske det är så att du just nu har lite på gång inom olika områden av ditt liv också.

Ibland kan insikten komma i efterhand, även om du inte relaterar till budskapet precis när du läser det.

Dagens budskap kan ha energier med sig från både närmast föregående dagar och efterföljande, beroende på vad som pågår i ditt liv/inom dig just nu. Och kom ihåg, inget är hugget i sten, tack vare människans fria vilja. Vi kan ta till oss, förneka, få insikt, slå ifrån oss och erkänna om vartannat. Budskapet är en rådgivning/vägledning. Tack för idag 🙏💖!

Kort nr 1: Nu har du medvind så kolla av med dig själv om och i så fall varför du tvekar gällande något/någon. Inom vilket område av ditt liv/hur kan du vara modig just nu? Är det att säga eller göra något och i så fall vad? Vad har du lust med och vad/varför är det som hindrar dig? Ofta är det nån form av rädsla “för att” som känns stor men som kanske inte är så farlig när allt kommer omkring. Det kan också vara gamla mönster som gör att du känner dig hämmad och hindrar dig själv på nåt sätt. Även om det du chansar på kanske inte leder nånstans direkt så blir du också stärkt av att vara modig- oavsett vad det innebär i ditt liv/för dig just nu. Det är att kliva ur bekvämlighetszonen ur ditt perspektiv. Om det känns bra inuti och om egot/rädslans argument kommer, gå tillbaka till den sköna känslan och våga chansa!

Kort nr 2: Ge upp och släpp taget om det som behövs. Våga ha tillit till att andra människor klarar/tar ansvar för sig själva och sitt eget liv, även om det inte görs exakt så som du skulle ha gjort. Det kan också handla om att släppa på hur något “måste” vara och göras. Vem har lärt dig det och vad tycker du egentligen själv? Oavsett vad det handlar om så är det om dig. Inte vad andra sagt/säger, gjort/gör utan om hur och vad du känner. Kan du se på vilka olika sätt du egentligen inte riktigt är dig själv? Det kan ha många orsaker så hjälp dig själv att se på varifrån dessa kommer. Ge dig själv mer inre frihet genom att se över vad och inom vilka aspekter av ditt liv du tar för mycket ansvar och har kontroll på saker och ting. I början kan det vara frustrerande att stå bredvid om du är en sån som är van att styra upp för både dig själv och andra men övning ger färdighet och i längden lättnad över att allt faktiskt inte är upp till dig. Släpp taget och ha tillit samt att du sparar en massa energi. Att släppa kontroll kan också handla om att villigt erkänna att mer inte kan göras och styras över och vara ok med det.

Kort nr 3: Med hjälp av något/någon annan påbörjar du nu en ny process/fas/riktning i livet. Du vet inte så mycket om den än men känner dig redo på alla sätt och vis även om du varken kan se resultatet eller överblicka situationen i sin helhet men det är heller inte meningen. Allt visar sig med tiden och ger dig den livserfarenhet du behöver av just den här processen/fasen. Du har nu nått dit- vilket område av ditt liv det än nu handlar om- där du också har en annan självkänsla, känner dig tryggare med dig själv än vad du gjort förr. Du vet även vad äkta relationer är och vem/vilka som stöttar dig i alla lägen, vilket också stärker dig. Den här nya processen/fasen är mer påbörjad av längtan och lust än “borde och måste”. Kanske det är första gången i ditt liv? Eller i alla fall på väldigt länge. Lycka till!

Tack 🙏😇🥰 & Kram 🤗 Hanna Meenakshi

meenakshi

2 kommentarer

  1. Önskar dig en skön avkopplande helg🍀🌸🍀
    Tack för kort som passade bra🙋🏼‍♀️
    Kram

    • Önskar dig detsamma! ☀️🌻🥳 Kortet passade mig också 😉. Massa kramar 🤗💖

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *