Mittemellan-läge- Välj ett kort

Tänk om jag bara ska skriva utan att tänka. Utan att ändra & sortera bort, hålla mig till ett & samma ämne. Bara sätta ord på det som dyker upp, utan att vänta på en enda känsla eller en enda mening att starta med. Då blir det så här idag:

Det känns som jag befinner mig mittemellan två olika tillstånd. Eller kan jag också likna det vid att befinna mig i ingenting. Vissa stunder har jag känt mig overklig, inte så att jag inte vet vem jag är- utan mer “vad gör jag här”. Som om jag kastats in här & nu utan att tidigare ha levt. Eller kan jag känna mig sorgsen och nedslagen. I nästa stund helt klar och full av hopp. Samtidigt som jag hela tiden är mittemellan- i ingenting.

Hur kan det vara så? Ett otroligt märkligt tillstånd med väldigt tydliga kontraster. Jag tror att energier är i omlopp som jag inte förstår vidden av. Jag tänker att jag helt enkelt bara ska vara just där jag är för stunden och göra mitt bästa, oavsett om jag svajar åt det ena eller det andra hållet. Jag kastas hur som helst tillbaka till mitemellan efter en stund. Som en boomerang om man ska försöka förklara det symboliskt.

Det känns som jag är mittemellan alla motsatser som finns. Och allihop pågår samtidigt, hur det nu komma sig. Hopplöshet samtidigt som livslust. Dåtiden samtidigt som framtiden. Ilska samtidigt som glädje. Mittemellan finns ett lugn som fyller mig som bomull. En inre röst som viskar: Stå still, håll låg profil. Mittemellan eller i ingenting är som att befinna mig i stormens öga. Eller som ett stackars grässtrå som håller sig kvar på sin plats i stormen tack vare sina rötter. Ingenting varar för evigt- inte ens ingenting-läget….

VÄLJ ETT KORT

Välj den bild/siffra mellan 1-3 som du dras till, skrolla ner och läs dagens budskap. Du kan även välja att tänka på en fråga som rör något område av ditt liv. När du läser budskapet känner du också vad i texten du dras till och kan därmed få nån insikt/aha-upplevelse.

Det kan också vara så att du dras till olika kort, då är det något i varje budskap som vill ha din uppmärksamhet. Kanske det är så att du just nu har lite på gång inom olika områden av ditt liv också.

Ibland kan insikten komma i efterhand, även om du inte relaterar till budskapet precis när du läser det.

Dagens budskap kan ha energier med sig från både närmast föregående dagar och efterföljande, beroende på vad som pågår i ditt liv/inom dig just nu. Och kom ihåg, inget är hugget i sten, tack vare människans fria vilja. Vi kan ta till oss, förneka, få insikt, slå ifrån oss och erkänna om vartannat. Budskapet är en rådgivning/vägledning. Tack för idag 🙏💖!

Kort nr 1: Lita på att det funkar att följa din intuition. Lita på att du har dom erfarenheter och insikter som krävs för att våga göra det. Det finns massa upplevelser som bara väntar på att du ska lita på dig själv. Egentligen vill du inget hellre men kanske hämmas du av tidigare “misslyckande” eller svek/besvikelser. Kom också ihåg vad du faktiskt lärde dig av dessa, det är just det som är dina verktyg som du alltid kan använda dig av. Den klarsynta delen av dig vet redan detta. Du behöver öva på att inte lyssna på den där rösten som pratar bort det du egentligen vill och vet. Ibland är egot bara ett eko av gammalt, så behöver du lyssna på det hela tiden? Kan du säga till den rösten vänligt men bestämt att du varken har tid eller energi över till den och att du istället vill lägga den på ditt liv som pågår här och nu?

Kort nr 2: Nu kan det vara så att du blir/har blivit inspirerad av någon som antingen säger eller gör nåt som du uppmärksammar som något positivt. Som att någon gör det där du inte riktigt vågat men nu får både kraft och inspiration till att faktiskt reflektera över eller till och med sätta något i verket genom ord och/eller handling. Någon påverkar dig i alla fall med nya idéer och/eller perspektiv som leder vidare, åtminstone i tanken. En känsla av lust att faktiskt också göra nåt du trott att du inte kan och/eller vågar. Du kan också känna dig frustrerad/irriterad på att det verkar gå så smidigt och enkelt för andra men inte för dig eller som att inget händer för din egen del. Då kan du fundera på om du faktiskt varit tydlig mot dig själv vad du är “ute efter” och vill. Vilket steg kan du själv ta så att du känner dig mer inspirerad? Det handlar helt enkelt om att göra slag i saken.

Kort nr 3: En längtan efter något/någon är att sikta mot stjärnorna. Sen kommer verkligheten ikapp med vardagen och att du klankar ner på dig själv och till slut ser ner på sånt du verkligen längtar efter. Det räcker med att du vet inuti dig själv och tillåter det att få utrymme inom dig även om att ser ut som vanligt utanför. Fortsätt behåll den sköna känslan en längtan ger och låt inte förnuftet komma med sina argument. Det spelar ingen roll när det blir eller om det inte riktigt blir som du tänkt i fantasin. Det kommer i alla fall bli nåt liknande men då är det viktigt att du inte ser ner på “omöjliga” drömmar. Tänk på att du troligtvis aldrig skulle säga till ett litet barn att det inte ska “leka” och fantisera. Det är nämligen känslan som räknas, vetskapen om känslan som hör till en längtan. Den känslan måste få existera och till slut är den känslan en del av dig och drar till sig liknande energier. Lika dras till lika och talar du om för dig själv att du ändå inte kan osv så är det också den energin du går runt med. Därför är det viktigt att du håller kvar känslan av din längtan även om allt är som vanligt och rullar på. Oavsett tid och rum med andra ord.

Kram 🤗 & trevlig helg 🍀💖!

meenakshi

4 kommentarer

 1. Vi är nog många som befinner oss i mellanrummet nu och tack så mkt för budskapen, skön helg till dej, kram🙏❤

  • Tack 😇🥰. Ja, det är ett lustigt läge. Skönt att jag inte är ensam 😉🙃. Vad gullig du är som skriver till mig. Önskar dig en fin helg 💖. Massa massa kramar 🤗💖

   • Oj, vad veckan gick snabbt😎
    Valde ett passande kort💙Tack💛
    Trevlig helg💛💙☀️

    • Japp, redan dags för nytt blogginlägg 😉. Tack snälla för att du läste bloggen 🙏😇. Massa miljoner kramar 🤗🤗🤗

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *