Midsommarafton, sommaruppehåll- Välj ett kort

Jag ska verkligen försöka använda så mycket av min tid och energi som jag kan nu- till att hitta hem till mig själv. Samla ihop allt splitter orsakat av omständigheter men lika ofta av mig själv. När det enda jag gjort sen lång tid tillbaka har gått ut på att upprätthålla mig själv- och om det inte lyckats alla gånger- försökt fånga alla splittrade delar innan kaos. Fast kaos har varit oundvikligt, lite fler gånger än jag önskat. Och det är just det som är grejen, bara att pendla mellan känslan av att vara helt i sig själv till att bli i konflikt med sig själv 😬. Bara det räcker för att man vill pausa allt. Vara stilla. Hitta hem. 🍀🍀🍀

Låter det krångligt 🤔😉? Vad jag egentligen vill säga är att det varit för mycket under för lång tid. Jag behöver landa, förstå, bearbeta och vara med mig själv och det som är mitt. Ingenting annat. Det kommer ju dock väldigt lägligt att jag känner så här, eftersom jag ändå brukar ha sommaruppehåll på bloggen. Perfekt tänker jag. När jag är tillbaka är jag hel igen med en massa insikter och lärdomar om det jag plockat upp och monterat isär, av allt det där som varit. DÅ kommer jag ha hittat hem. Det är iallafall planen. 

Med det sagt önskar jag alla en GLAD MIDSOMMAR 🍀☀️🥳 och såklart en skön sommar. Hoppas verkligen du kommer tillbaka till bloggen efter sommaruppehållet, vilket kommer bli fredagen den 21 augusti. Och det är inte vilken dag som helst kom jag på nu! Då är det min och min mans bröllopsdag- 4 år blir det som gifta i år-  8 år som par! Inte nog med det, samma dag fyller en av mina närmaste, bästa vänner år. Så det är verkligen en superbra fredag för att börja skriva efter “sommarlovet”. 💖💖💖

Tack alla som läser mina fredagsinlägg 🙏🥰! 

VÄLJ ETT KORT

Välj den siffra mellan 1-3 som du dras till, skrolla ner och läs dagens budskap. Du kan även välja att tänka på en fråga som rör något område av ditt liv. När du läser budskapet känner du också vad i texten du dras till och kan därmed få nån insikt/aha-upplevelse.

Det kan också vara så att du dras till olika kort, då är det något i varje budskap som vill ha din uppmärksamhet. Kanske det är så att du just nu har lite på gång inom olika områden av ditt liv också.

Ibland kan insikten komma i efterhand, även om du inte relaterar till budskapet precis när du läser det.

Dagens budskap kan ha energier med sig från både närmast föregående dagar och efterföljande, beroende på vad som pågår i ditt liv/inom dig just nu. Och kom ihåg, inget är hugget i sten, tack vare vår fria vilja. Vi kan ta till oss, förneka, få insikt, slå ifrån oss och erkänna om vartannat. Budskapet är en rådgivning/vägledning. Tack för idag 🙏💖!

Kort nr 1: Det är dags att kliva ur din komfortzon och det gäller sånt som egentligen inte ger dig något men bara rullar på av gammal vana. Sånt som du egentligen är medveten om men inte riktigt tar tag i. Och handlar det om nån rädsla för något/någon så är det också dags att se på vad det beror på så att du kan göra dig själv fri. Det kan också vara så att du inte är medveten men stöter på något/någon som gör dig medveten om det du inte ser själv. Det behöver inte handla om att tänka “stort” utan det är mer att tänka/agera annorlunda som det handlar om. Det kanske finns mer än bara en lösning/ett svar på både hur du tänker och handlar. Hur som helst, förändring, expansion, nytänkande. 

Kort nr 2: Nu kan det vara svårt att komma vidare, hitta svar och lösningar utanför dig själv, vare sig det gäller i böcker, lyssna på andra, kurs etc. Det är som att det inte riktigt talar till dig/hjälper dig/ger dig något. Det är inåt du måste vända dig. In i dig själv där bara det du tycker och känner är viktigt. Sen kan det i sin tur behöva balanseras men det är där du finner det du söker just nu. I tystnad, någonstans där du kan få vara helt för dig själv eller kanske ligger vaken på natten. Det är något i ditt inre som vill ha din uppmärksamhet, som inte får tillåtelse att finnas under dagens sus och brus och/eller när du är bland andra människor. Du behöver verkligen ta hand om ditt inre liv likaväl som ditt yttre- hem, kropp osv.

Kort nr 3: Oavsett om det gäller relation och/eller situation, fortsätt. Sluta inte även om du känner dig frustrerad, irriterad och uppgiven titt som tätt. Om det du vill åstadkomma är sant för dig och du har funnit ett sätt att både för hur du känner, tänker och agerar i förhållande till den sanningen- då är du i synk med dig själv. Då ÄR det rätt även om det inte känns så. Det kan vara bra att checka av med dig själv ibland om tanke och känsla fortfarande överensstämmer såklart och skulle något förändras så tar du bara ny ställning till hur du vill fortsätta/gå vidare. Självklart kan saker hända på vägens gång som gör att du behöver omvärdera för att sen fortsätta på nytt.

🤗❣ KRAM ❣🤗

meenakshi

8 kommentarer

 1. Tack för alla kloka ord du har delat med dig av under våren! Ska bli spännande att höra om din sommar! Tror vi är många som kommer hitta hem. Kram

  • Åh, tack snälla- vad fint skrivet 🥰🙏. Man är ju ofta sjäkvkritisk och tycker att man inte skriver nåt intressant, så din kommentar värmer verkligen ☀️. Önskar dig en fin sommar & hoppas du kommer hit igen i augusti 😀. Massa kramar från mig till dig 💖🤗💖

 2. Tack så mkt för fina budskap🙏💗 Ta väl hand om dej och det bästa som finns när behovet tränger på, är verkligen att bara få vara i “sitt” och sina egna energier🙏 Glad midsommar kära du🍀🌹🐞🌻🐞🌹🍀

  • Tack och åter tack för att du alltid skriver peppande & fina saker till mig 🥰🙏. Hoppas du hittar hit sen i augusti igen. Önskar dig en fantastisk sommar och ta hand om DIG du också! Massa miljoner kramar 🤗🤗🤗🌸🌸🌸💖💖💖

   • Självklart gör jag det fina du och det värmer i hjärtat att omtanken träffar rätt😍❤🙏 TACK så mkt, det ska jag och jag önskar dej en underbar sommar åxå och massa miljoner kramar om dej tbx❤❤❤🌹🐞🌹🐞🌹

 3. Tack för det budskap jag valde idag!💕
  Jag kikar in här i augusti när du är tillbaka igen💕
  Hoppas du får en skön sommar💚🌸🌺🌼💚

  • Tack 💖. Och vad glad jag blir att du vill komma tillbaka i augusti 💖. Önskar dig också en fin sommar och förhoppningsvis får vi tillfälle att ses.
   Massa kramar 🤗☀️🍀💖

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *