Sällskap av Själsvän- Välj ett kort

Följer du med mig ner i den djupaste avgrunden frågade jag

Det var aldrig några problem- min själsvän varken dömde eller ifrågasatte

Jag fick sällskap ända ner

Dit- där man inget ser utan får treva sig fram

Vad skulle jag ner där och göra kan man ju fråga sig

Nåt inuti sa att jag måste ända ner

För att hitta förlorade ljuspunkter

Spillror av mitt sanna jag som annars kunde gå förlorade

Om jag inte tog dom med mig upp- och tillbaka till livet

När vi kom upp från det där djupet verkade allting mer klart, som sett ur ett annat perspektiv

Följer du med mig upp i det där trädet så vi kommer närmare himlen frågade jag

Självklart gör jag det- min själsvän förstod att en annan del av mig vaknat till liv

Jag fick sällskap ända upp

Dit- där man ser klart åt alla håll och är mitt emellan himmel  jord

Vad skulle vi så högt upp att göra kan man ju undra

En del av mig sökte motsatsen till mörker

Och var kunde jag finna det om inte högre upp

Däruppe var det som om vi klarade vad som helst

Som om ingen eller inget nånsin kunde stoppa oss

Det här är det bästa sa vi till varandra

Fullt medvetna om att motsatserna alltid finns där

Mörker & ljus

Inuti & utanför

Upp & ner

Himmel & jord

Livet & döden

Du & jag

Vi ❤

VÄLJ ETT KORT

Välj antingen mellan siffrorna 1-3 eller välj via bild 1-3 som du dras till, skrolla ner och läs dagens budskap. Du kan även välja att tänka på en fråga som rör något område av ditt liv. När du läser budskapet känner du också vad i texten du dras till och kan därmed få insikt/aha-upplevelse/vägledning.

Det kan också vara så att du dras till olika kort, då är det något i varje budskap som vill ha din uppmärksamhet. Kanske det är så att du just nu har lite på gång inom olika områden av ditt liv också. Kanske du inte dras till någon siffra, bild eller något i texten, då är du energimässigt inte i synk med dessa budskap. Ibland kan insikten komma i efterhand, även om du inte relaterar till budskapet precis när du läser det.

Dagens budskap kan ha energier med sig från både närmast föregående dagar och efterföljande, beroende på vad som pågår i ditt liv/inom dig just nu. Budskapet är en rådgivning/vägledning. Tack för idag 🙏💖!

Kort nr 1: Det är viktigt att även roliga saker får ta plats. Saker du tycker om att göra. När vardagen fylls av för många måsten så är det extra bra om du tänker på att pausa såna grejer och öva på att inte bli stressad för att du låter bli dom. Såna saker försvinner inte och när du ägnar dig åt sånt som verkligen fyller dig med positiva känslor så upplever du också att tiden faktiskt verkar gå mer sakta, vilket gör att du ändå kommer ha tid över för vanliga vardagsgrejer. Det kanske är så att du “glömt bort” sånt ett tag, kanske för att livet krävt det och då är det verkligen dags att göra något för DIG. Så du kan aldrig förlora på att lägga sånt på hyllan en liten stund varje dag. Kanske den stunden utökas då du får insikter om hur värdefullt det är att fylla på med positiv energi. 

Kort nr 2: Låt sanningen komma fram och ta plats. Om du tänker för mycket och inte riktigt vet vad som är din innersta sanning så är det dina känslor du ska lyssna på. Dom leder dig alltid i rätt riktning beroende på om dom är “tunga” eller “lätta”. Ofta kommer tankarna in men försök då att låta dom glida förbi som moln på himmelen. Tankar har en förmåga att försöka överrösta känslor med förnuftiga argument, dömande och rättfärdigande. Då blir det lätt att känslorna hamnar i skymundan igen, då det lätt blir tankarna du vänder o vrider på istället. Så tillbaka till att fråga dig själv vad du verkligen KÄNNER. Och var sann emot dig själv. Ju mer sann du är emot dig själv, ju mer speglas den energin ut ifrån dig till andra människor och hela ditt energifält/aura förändras. 

Kort nr 3: Ge din uppskattning till nära och kära du har omkring dig. Kanske får du lust att uppmuntra andra, berätta vad dom betyder för dig, ta kontakt med någon du inte hört av på länge osv. Eller kanske du själv får positiv uppskattning/feedback. Låt då inte egot börja babbla inom dig utan öva på att verkligen ta emot den gåva någon annan förmedlar till dig. Vänner är änglar på jorden och även här kan vardagen ta över så att man inte hinner ha kontakt med dom som betyder mycket. Kanske du blivit sårad och sviken och har svårt att ta emot fina ord, i så fall är det bra att öva på det. Att verkligen lyssna på en annan människa och inte känna misstro. Känn att allt är gott och att du har människor omkring dig som vill dig väl. Och lita på att du “vet” vilka du kan lita på och som tycker om dig för den du är.

KRAM

meenakshi

8 kommentarer

 1. Så vackert skrivet❤️

  En skön fredag som för min del startade alldels för tidigt.Tror att det är fullmånens fel😄Jag har ju all tid i världen att vila på dan om jag vill.
  Tack för budskapet🍀
  Ha en skön helg! Kram❤️

  • Härligt att vara “ledig” 😉😁. Jag har också sovit dåligt inatt så skööönt att det är fredag för min del 👌. Önskar dig en fin helg 🍀🕯. Massa miljoner kramar 🤗❤ & TACK för att du läste bloggen idag 🙏💖

 2. SÅ vacker text 😍🥲 känner starkt igen mig. Och varmt tack för vägledningen 🙏🏻☺️❤️ Vara sann mot mig själv. Kramar i massor 🤗🤗🤗❤️

  • 😍 Tack för din fina kommentar 😍 🙏⭐
   Hoppas du får en fin helg, vi kanske ses 😉. Kramkramkram 🤗💖

 3. Så fint och starkt inlägg idag, det berörde mej djupt🙏❤ Tack för budskapen åxå och kramar till dej❤

  • Tack 🙏💖. Jag är inte förvånad om du berördes, vi verkar ju va lite lika har jag förstått när du skrivit tidigare 😉.
   Jag önskar dig den bästa helgen och en så stor kram från hela mitt hjärta till dig ❤❤❤🤗🤗🤗⭐⭐⭐

   • Gulle dej, tack finaste du❤ Ja, det verkar vi onekligen vara och det är en skön känsla, då man ibland känner sej lite “ensam” i hur man är i denna värld🥰 Den tar jag tacksamt emot och ger den största kramen om dej fr hela mitt hjärta❤❤❤

    • Åh, detsamma 🤗🤗🤗❤❤❤.
     Heja oss! 🙋‍♀️

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *