Vändning på G- Välj ett kort

En spricka i fasaden

När en strimma av ljus tar sig igenom en yta som börjar krackelera

En liten känsla av att det vänder

Att det finns hopp om förändring

När en yta så sakta rämnar och ger plats för något bättre

Kanske något man inte trodde fanns eller kunde tänka sig

Så känns det just nu

Som lera som torkat och spricker

En fjäril som tar sig ur sin kokong

Ett ägg som kläcks

Fortsättningen är ännu oklar som ögonblicket innan man vänder blad i en bok

Jag kan inte ta på vad det är, har bara en vag aning, en känsla

Det doftar hopp om något eller någon

Vad eller vem vet jag inte än

Hur som helst känns det hoppfullt

Som att jag tar tillbaka mitt eget liv, varenda liten detalj och aspekt

Samlar ihop, ordnar upp och förnyar

Det känns skönt och inspirerande

Som om jag hittat nåt bortglömt och borttappat

Något efterlängtat att hitta- få tillbaka något eller någon man saknat

När fasaden spricker och ljusstrimmor tränger igenom

påminns jag om att jag är här för att leva, ingenting annat

Lovar mig själv att aldrig glömma det igen

VECKANS VÄLJ ETT KORT

Välj antingen mellan siffrorna 1-3 eller välj via bild 1-3 som du dras till, skrolla ner och läs dagens budskap. Du kan även välja att tänka på en fråga som rör något område av ditt liv. När du läser budskapet känner du också vad i texten du dras till och kan därmed få insikt/aha-upplevelse/vägledning.

Det kan också vara så att du dras till olika kort, då är det något i varje budskap som vill ha din uppmärksamhet. Kanske det är så att du just nu har lite på gång inom olika områden av ditt liv också. Kanske du inte dras till någon siffra, bild eller något i texten, då är du energimässigt inte i synk med dessa budskap. Ibland kan insikten komma i efterhand, även om du inte relaterar till budskapet precis när du läser det.

Dagens budskap kan ha energier med sig från både närmast föregående dagar och efterföljande, beroende på vad som pågår i ditt liv/inom dig just nu. Budskapet är en rådgivning/vägledning. Tack för idag 🙏💖!

Kort nr 1:  När du inte känner dig lugn inuti- t.ex otålig, rastlös, orolig osv- påminn dig själv om allt det där du vet. Att du inte kan ha svar på allt. Att du inte kan ha garantier eller facit i hand. Och framförallt, stanna upp och minns att livet är magiskt. Påminn dig själv om alla dom där sakerna du är tacksam för men som ibland glöms bort för att dom är så självklara och lätt tas för givet. Kanske du har ett speciellt ställe där du kan finna lite tystnad och stillhet? Fokusera på dina andetag för att tysta tankar. Var stilla och bara njut av att finnas till i din fysiska kropp. I tystnaden kan du också hitta sammanhang/insikter/lösningar som du kanske inte upptäckt/velat eller kunnat se. Lås upp ditt inre, var öppen för att hitta möjligheter i tystnad istället för på det sätt du är van vid.

Kort nr 2: Det finns något inom dig som vill agera utåt. En vilja, en längtan, en idé som inte längre får plats inom dig. Det är något som efterhand blivit större och som nu vill finna sin väg ut på något sätt. Det kan också handla om en ilska, frustration över något som du stängt inne. Hur som helst gäller det att komma på hur du ska agera nu så det inte går ut över dig eller nån annan på “fel” sätt. Så kan det bli om man är lite rädd eller ovan. Se det som det är och hitta sätt att göra något åt saken på ett konstruktiv/givande/läkande sätt. Stäng inte inne drivkraften, viljan, längtan, passionen eller vad det nu handlar om utan våga ta chanser, våga göra annorlunda. 

Kort nr 3: Satsa på att gå ifrån sånt som du inte behöver/som tar energi. Res dig över sånt och se situationen ur ett högre perspektiv. Det ger dig inte längre något att vara i det, känna motstånd, stå på dig eller vad det kan handla om. I det stora hela är det som utspelar sig nu “bara småsaker”, det kanske inte är så viktigt som du eller någon annan gör det till. Så mycket som möjligt, våga ta din egen väg/ditt hjärta som trivs bäst i harmoni. Tycker du att du behöver eller måste? Av vilken anledning? Vad händer som du inte längre väljer att spela med/delta och skulle du tycka det var jobbigt eller skönt? Att se saker ur ett högre perspektiv är också att ta tillbaka sin kraft, rannsaka sig själv och vara ärlig emot dig själv.

🤗💕KRAM💕🤗

meenakshi

6 kommentarer

  • Kram tillbaka 🤗❤ & tack 🙏. Vad bra, mitt budskap passade också bra 😁😉.
   Trevlig helg! ⚘❤

    • Åh 🥰😍 TACK tillbaka!
     Kram~kram~kram 🤗🤗🤗❤❤❤

  • Tack snälla 🙏❤. Stor kram till dig från mig 🤗❤

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *