Feelgoodweekend- Välj ett kort

Hej kära läsare och välkommen till ännu ett fredagsinlägg ☺. Just nu känns det som det händer lite mer lättsamma saker. Tillbaka på jorden, så att säga och har faktiskt lyckats att inte spendera så mycket tid i huvudet ☺😄. Heja mig 👏✌! Med tanke på hur turbulent det här året startade (se tidigare inlägg 2021) så gäller det att inte stanna kvar i huvudet när saker & ting faktiskt lugnar ner sig utanför.

Om man är en sån person, som alltför ofta varit tvungen att lösa, räkna ut, ta beslut- så är det en lättnad och befrielse utan dess like att slippa. Men det tog förstås ett tag innan jag förstod det för saker & ting blir såååå lätt en vana 🙄. Man tänker helt enkelt inte på att man inte behöver tänka. Och har man då inte lärt sig att landa mellan alla gånger det där tänkande varit nödvändigt- ja, då blir det konsekvenser. Vilken tur då att jag kommit på att man helst inte ska tänka mer än nödvändigt 😊. Upptäckte det dock lite försent enligt mig själv…. men bättre sent än….😉😉😉

Det där med att ta beslut- ofta föreställer/har man lärt sig att det handlar om sånt som “normalt sett” räknas som livsavgörande. Men så är det faktiskt inte för alla människor, mig själv inkluderat. Och förresten, vem har bestämt vad som gäller? Vem har tagit patent på en sån sak som är så individuell? Livsavgörande beslut kan vara små, små otroligt minimala. Dom kan fylla vardagen och skapa svårigheter- både känslomässigt, mentalt och fysiskt. Därför är det så otroligt viktigt att hitta andrum. Hitta utrymme. Hitta något stillsamt. Eller något som fyller dig med glädje och lust- du vet sådär så man tappar känslan av tid och rum. Helt enkelt att landa. Kalla det leva om du vill.

Tusen vardagsbeslut eller en situation som hårdhänt knuffar dig in i något ofrivilligt och allt som kan hända däremellan…. såna saker kräver verkligen sin återhämtning. Gärna återkommande och på repeat.

Det var väl i stort sett veckans filosoferingar. Och när jag ändå är inne på ämnet feelgood så tänkte jag länka till en Feelgood-weekend där bland annat min dotter föreläser. Därav erbjudandet 50% om man bokar via denna länk 👌. Kolla gärna in vad som händer denna helg och har du några frågor om weekend eller denna länk, maila gärna admin på Feelgood-sidan.

https://sanna-feelgoodcoach.newzenler.com/courses/feelgood-weekend-online-15-18-april-2021?coupon=feelgoodamandah&fbclid=IwAR3M_BUe7EF-fZXbjLSKN_A8_e67qQBxSLzJBUrsXdq-rgCCPo0Ki0WiFXk

Stooort tack för att du läste min blogg idag! 😇🥰🙏❤

VÄLJ ETT KORT- Fredagsbudskap

Välj antingen mellan siffrorna 1-3 eller välj via bild 1-3 som du dras till, skrolla ner och läs dagens budskap. Du kan även välja att tänka på en fråga som rör något område av ditt liv. När du läser budskapet känner du också vad i texten du dras till och kan därmed få insikt/aha-upplevelse/vägledning.

Det kan också vara så att du dras till olika kort, då är det något i varje budskap som vill ha din uppmärksamhet. Kanske det är så att du just nu har lite på gång inom olika områden av ditt liv också. Kanske du inte dras till någon siffra, bild eller något i texten, då är du energimässigt inte i synk med dessa budskap. Ibland kan insikten komma i efterhand, även om du inte relaterar till budskapet precis när du läser det.

Dagens budskap kan ha energier med sig från både närmast föregående dagar och efterföljande, beroende på vad som pågår i ditt liv/inom dig just nu. Budskapet är en rådgivning/vägledning. Tack för idag 🙏💖!

Kort nr 1: Lita nu på det du innerst inne känner, intuition, magkänsla eller sånt du vet bara sådär. Sånt som känns sådär sant. Därifrån kan du sen utgå när du bestämmer dig, avstår, tar beslut eller agerar. Sånt som hjärtkänslan säger är en mer absolut sanning-  alltså inte sånt du bollar med dig själv/andra eller sånt du logiskt vänder / vrider på och försöker räkna ut. Att lyssna på hjärtat innebär att lyssna på en känsla som ibland kan vara så stark att du även känner den fysiskt. Att höra, förnimma, få tecken om, som du förstår betyder något, genom drömmar, i det verkliga livet, en låt som upprepar sig- något du helt enkelt lägger märke till. Det kan vara något du bara vet/får till dig när du är upptagen av nåt helt annat. En sanning och vetskap som slår dig, skulle man kunna uttrycka det.

Kort nr 2: Du kan nu börja se/få resultat av något som varit viktigt för dig och som du lagt ner tid, energi, din själ i. Det kan vara något som sattes igång för ett tag sen, du kanske till och med har glömt det, lagt det åt sidan eller vilat ifrån det och gjort annat under tiden. Du kanske kan se att det som är viktigt för dig är också sånt du kan forma om varefter du får resultat men att du ändå följer din “grundtanke/känsla”. Vare sig det är något du bär inom dig eller om det handlar om rent praktiska grejer, så är det något som visar sig som ett resultat, litet eller stort men ändå så pass att du lägger märke till det. Äntligen kanske du tänker. Eller så börjar du direkt se framåt vilka möjligheter som finns/nästa steg. Om inget resultat visar sig, se över vad du själv mer kan göra, om det finns något steg du “missat”/inte vågat ta/inte tänkt på. I så fall finns det ytterligare något du själv kan göra.

Kort nr 3: Om du är uppmärksam nu så får du nya insikter som är till nytta för dig oavsett om det är på det praktiska, ekonomiska, själsliga, fysiska planet. Det är som en push och kanske du inte behöver använda dom just nu men framöver. Här gäller det att lyssna inte bara inåt utan också på annat utanför dig som du reagerar på. Det är sånt du ser, hör, känner som ger en positiv känsla/upplevelse. Insikter kan också hittas via andra människor, att du tar till dig något av andra men också inuti dig själv om du tar dig tid att skapa klarhet och reda ut tankar och känslor. Du kanske blir påmind om något som hjälpte dig förr som du nu kan använda dig av i en nuvarande situation/relation.  Återigen, insikter går inte att “tänka fram”, du upptäcker dom genom uppmärksamhet och/eller när du är redo. Insikter representerar energi, glädje, tillit, trygghet, stöd, lust, lättnad osv. Det är så du känner igen dom.

🤗❤🧡💛💚💙💜 KRAM 💜💙💚💛🧡❤🤗

meenakshi

6 kommentarer

 1. Tack för att du är en ⭐️ På min himmel och för jättefin vägledning 🙏🏻❤️😍 börjar äntligen slappna av och därmed får jag tecken, insikter, gudomlig connection. Viktigt att påminna sig det jobbiga dagar. Bara försöka landa i kroppen. Kramar i massor ❤️🥰🦋🌱⭐️

  • Ja verkligen ❤. Tack snälla för att du läste bloggen idag & för spontanbesöket 😉. Jättetrevligt! ❤ Stoooor kram 🤗❤🤗

 2. Du är en vacker ängel här på jorden💗
  Jag är inne i en riktigt kreativ fas, och våren gör sitt☀️har längtat så efter lite värme efter vinteridet😄
  Budskapet passade så bra🙏Kram och allt gott till dig.
  Feelgood-helgen verkar sååå intressant🍀

  • Tack 😍🥰😇🙏 för dina fiiiina ord & för att du läste bloggen också såklart ⚘. Härligt med våren ju, längtar till det blir liiite mer värme i luften också. Men det lär väl inte dröja alltför länge ☺. Massa kramar till dig från mig 🤗❤🤗

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *