Påsklov- Välj ett kort

Nu har jag bestämt mig för att ha påsklov. Det har jag inte haft sen jag gick i skolan. Inte heller när mina barn var små/mindre/yngre. Men nån gång ska vara den första tänker jag 🙃😊.

Därför kommer det här inlägget varken innehålla några tankar, känslor eller funderingar om livet i stort & smått. Alla delar av mig har nämligen tagit ledigt 😉.

Däremot tänkte jag slänga in en blänkare även denna veckan om Feelgood-eventet 15-18 april. Eftersom min dotter är en av föreläsarna så kan man få 50% rabatt om man bokar senast 4/4 via denna länk 👌.

https://sanna-feelgoodcoach.newzenler.com/courses/feelgood-weekend-online-15-18-april-2021?coupon=feelgoodamandah&fbclid=IwAR3M_BUe7EF-fZXbjLSKN_A8_e67qQBxSLzJBUrsXdq-rgCCPo0Ki0WiFXk

Så vad ska jag då göra med mitt påsklov? Jo, dels ska jag slappa och njuta av att mycket är avklarat vad gäller tidigare händelser detta året (se inlägg 2021). För det andra ska jag & min son åka till Stockholm och hälsa på min dotter. Har laddat upp med munskydd och vinylhandskar och kommer inte vistas bland folk, utan endast i hennes & sambons hus. Där ska vi bara vara och göra lite allt möjligt. Äta nåt gott, kolla på nån film, snacka allvar, skratta, meditera, måla, läsa osv. 💛💛💛

Feelgood-påsklov med andra ord. Hur ofta i din vardag gör du utrymme för nån slags feelgood?

Så…. Glad påsk och Välkommen tillbaka om 1 vecka 🐣. Tack 🙏 för idag 💛!

VECKANS VÄLJ ETT KORT

Välj antingen mellan siffrorna 1-3 eller välj via bild 1-3 som du dras till, skrolla ner och läs dagens budskap. Du kan även välja att tänka på en fråga som rör något område av ditt liv. När du läser budskapet känner du också vad i texten du dras till och kan därmed få insikt/aha-upplevelse/vägledning.

Det kan också vara så att du dras till olika kort, då är det något i varje budskap som vill ha din uppmärksamhet. Kanske det är så att du just nu har lite på gång inom olika områden av ditt liv också. Kanske du inte dras till någon siffra, bild eller något i texten, då är du energimässigt inte i synk med dessa budskap. Ibland kan insikten komma i efterhand, även om du inte relaterar till budskapet precis när du läser det.

Dagens budskap kan ha energier med sig från både närmast föregående dagar och efterföljande, beroende på vad som pågår i ditt liv/inom dig just nu. Budskapet är en rådgivning/vägledning. Tack för idag 🙏💖!

Kort nr 1: Kan du släppa lite på sånt du känner och tänker och styr med för mycket? Kan du se vilka dom sakerna är och att det upprepar sig/är återkommande som tar tid och energi? Våga släppa taget och/eller kontrollen och lita på att allt blir som det ska för att skapa mer närvaro här och nu. Det kan vara svårt, dels beror det på personlighet, inlärda övertygelser osv. Ett första steg kan vara att erkänna att det är svårt att sluta med något/bryta ett mönster. Det kan vara svårt om du är i en situation du inte själv valt men försök så gott du kan att göra ditt bästa för att det ska ta så lite tid och energi som möjligt. Ibland kan man inte göra mer än sitt bästa och låta resten vara.

Kort nr 2: Kanske du är i en specifik situation/relation eller kan det vara rent allmänt och det handlar om kommunikation. Att känna efter hur och vad du vill säga och utgå ifrån Dig. Inte vad som förväntas och/eller hindras av rädsla för något/någon utan för att din sanning är viktig, om inte för andra så för dig. Eller kan det vara så att du känner att du inte vill säga något alls av nån anledning och det är också en kommunikation du har med dig själv när du bestämmer det. Du kan  behöva tänka igenom exakt vad som är din sanning innan du säger något. Du kan heller aldrig ta ansvar för andras reaktioner, om du anpassar dina ord efter andra så blir det inte riktigt din sanning. Bara du vet hur du menar med dina ord och framför dom på det sätt som känns bra för dig så är allt okej. 

Kort nr 3: Var öppen för positiva överraskningar, sånt du inte hade räknat med. Det kan komma till dig på vilket sätt som helst, något som ger dig en glad och tacksam känsla. Det handlar också om att ta emot. Har du nåt som hindrar dig ifrån att ta emot? Att du stänger dig och har svårt att tro på vad nån annan säger, som exempel att någon ger dig en fin komplimang? Eller kanske pratar bort det eller sysselsätter dig så fort nåt positivt händer? Kanske du haft tidigare erfarenheter att så fort det känns bra så händer nåt dåligt? Det är i så fall bara en tanke/känsla-vana som behöver jobbas bort genom medvetenhet. Eller är det du som behöver överraska nån annan med nåt positivt som ger båda glädje? Ge och ta emot och se även det lilla och enkla runtomkring.

🤗💛 Kram 💛🤗

meenakshi

8 kommentarer

 1. Hoppas du får en underbar påsk med de dina, bara vara och mysa🙏❤ Tack för nr 3, önskar mej mirakler med en del saker och budskapet resonerar som det står med tidigare erfarenheter. Kramar till dej❤

  • Heeeej 😍. Tog samma kort som du 😄😊. Ååååh, tack det ska jag verkligen! Hoppas du också får en skön påskhelg. Och hoppas du kommer tillbaka nästa vecka. Så roligt att du fortfarande följer min blogg 😍🤩. Tacksam 😇🙏.

   Massa kramar från mig till dig 🤗💛🤗❤

   • Hahaa, vi verkar verkligen följas åt och synka, så lustigt😍😄 Tack fina, jag fick ngr timmars firande med de mina utomhus, så tacksam🙏❤ Jag är här och uteblir jag, så återkommer jag🥰❤ Massa kramar tbx🥰❤😍

 2. Ha en riktigt fin påskhelg💛

  I min vardag ger jag utrymme för feelgood varje dag. Nu har jag anmält mig till eventet. Är jag inte hemma så ser jag det senare.

  Budskapet passade utmärkt❤️🙏

  • Önskar dig också en fin påskhelg 🐣💛.
   Åh, vad roligt 🤩😍. Jag ska också kolla.
   Tack för idag fina E-B 🙏😇❤.
   Kram~kram 🤗💛🤗

 3. Glad påsk Hanna ❤️ Och tack för som alltid fin vägledning, nr 3. Börjar öppna mig mer o mer för att ta emot magiska händelser, tecken osv och det är så skönt och härligt ❤️❤️❤️🤗🙏🏻🙏🏻⭐️

  • Glad påsk 🐥🐣💛. Vad härligt att höra att du får insikter längs din väg. Har ju följt dig ett tag & hoppas att få göra det framöver. Ha en fin påskhelg så hörs vi framöver.
   Massa kramar 🤗🤗🤗💛💛💛❤❤❤

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *