Veckans känsla- Välj ett kort

Ena dagen splittrad och förvirrad

Som om jag inte vet vem jag är

För mycket som hänt och ska hinnas med

Alldeles för lite tid för reflektion och stillhet

Nästa dag- hel och klar

Ihopsamlad som ett- jag, kropp & själ

Inga måste eller borde utan min tillåtelse

Bestämd & stark & en känsla av att klara allt

Att vara alldeles hemma i sig själv, helt & fullt

är utan tvekan det absolut, allra bästa

I hela mitt liv har jag haft hemlängtan

Längtat hem utan att förstå vad det betyder

Nu vet jag precis varför dom orden berör mig

Hemma är när jag är hel, ren, klar

Att vara hemma är underbart

VECKANS VÄLJ ETT KORT

Välj antingen mellan siffrorna 1-3 eller välj via bild 1-3 som du dras till, skrolla ner och läs dagens budskap. Du kan även välja att tänka på en fråga som rör något område av ditt liv. När du läser budskapet känner du också vad i texten du dras till och kan därmed få insikt/aha-upplevelse/vägledning.

Det kan också vara så att du dras till olika kort, då är det något i varje budskap som vill ha din uppmärksamhet. Kanske det är så att du just nu har lite på gång inom olika områden av ditt liv också. Kanske du inte dras till någon siffra, bild eller något i texten, då är du energimässigt inte i synk med dessa budskap. Ibland kan insikten komma i efterhand, även om du inte relaterar till budskapet precis när du läser det.

Dagens budskap kan ha energier med sig från både närmast föregående dagar och efterföljande, beroende på vad som pågår i ditt liv/inom dig just nu. Budskapet är en rådgivning/vägledning. Tack för idag 🙏💖!

Kort nr 1:  Vad behöver du göra nu för att känna dig mer “fri”? Du är inte bara här för att utföra värdsliga/vardagliga saker, du är även här för att upptäcka saker om/sidor hos dig själv och uttrycka dessa. Du kanske redan har påbörjat/provat något som expanderat din “värld”. Det handlar om att uttrycka sånt som får dig att känna dig fri, glömmer tid /rum, som ger dig lust, glädje och harmoni. Det kan handla om att sluta med ett beteende, gråta, förändra något fysiskt hälsomässigt osv men även sånt som kan vara nytt och oprövat eller som du inte gjort på länge. Vad som helst som inte håller dig fast, som släpper/gör dig fri.

Kort nr 2: Du har ditt själsljus inom dig, som en låga, en glöd som alltid är där och det finns saker du är bra som som definierar dig, så glöm inte att uppmuntra och uppskatta dig själv. Det finns saker du gör och är bra på som inte “räknas” i samhällets värderingar och då tror man inte att man känna sig nöjd och stolt men det är inte sant. Allting som du gör, säger och är- som du gör utifrån ditt hjärta är bra och räknas. Kan du hitta dom där sakerna du är bra på som också känns bra inuti? Du hittar säkert fler saker än du tror och detta kommer fylla dig med en positiv energiboost. 

Kort nr 3: Detta budskap handlar om att njuta. Att ge både kropp och själ näring. Kanske extra viktigt just nu att ta chansen att träffa eller ringa den där vännen som inte hunnits med, ta ett varmt bad, äta något gott. Du är här för att njuta av livet också, inte bara göra dagliga uppgifter. Att bara vara och njuta av livet kan vara precis vad som helst, lägg inte sånt på hyllan i “brist på tid”. Tid finns men frågan är hur ofta du får in att “njuta av livet” i ditt liv? Prioriterar du det eller har det fått ligga på hyllan för länge? Fyll på dig och ditt liv med ny, härlig livsenergi genom att fixa nåt roligt, mysigt för din kropp och själ.

⭐❤ Kram~kram~kram ❤⭐

meenakshi

8 kommentarer

 1. Tack för fint budskap💗
  Hemlängtan i det yttre och i det inre, finna ro i själen, så viktigt det du skriver🙏och det tar tid😍
  Ha en fin helg☀️Kram

  • Tack ❤🙏😇. Du skrev ett väldigt fint svar här 😍🥰.
   Kram~kram & trevlig helg 🤗❤⚘

 2. Stor igenkänning på förvirring o vilsenhet ena dagen o helt hemma en annan. Tack för budskap 🙏❤️

  • Tack 🙏😇⭐. Alltid härligt att få feedback och också känna att man inte är ensam om en känsla. Massa kramar till dig 🤗🤗🤗❤❤❤

 3. Äntligen läst din vägledning efter att ha jobbat i helgen 🙏🏻🙏🏻🙏🏻 Så slående beskrivning av hemlängtan, du sätter ord på hur jag också känner ❤️❤️❤️ Och kort nr 1. är perfekt nu men även kort nr 3 😍😍😍

  • Tack 🙏😇, vad fint att kunna beröra med ord. Hoppas jobbhelgen gick bra. Tycker att vi kan ses/höras snart 🙂. Tack för idag ⚘❤ o massa kramar 🤗⭐❤

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *